Senior Personeelsadviseur

Vacaturenummer 1.55.20
Sluitingsdatum 2020-11-09
Contracturen 26
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau HBO

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière als senior personeelsadviseur?

Ter uitbreiding van ons P&O team zoeken wij een allround senior personeelsadviseur die procesmatig en op tactisch-strategisch niveau sterk is.

In deze afwisselende functie bied je enerzijds proactief ondersteuning aan het management en begeleiding bij complexe personele situaties. Anderzijds initieer je beleidsvoorstellen en stel je deze op. Daarnaast ben je een adviseur die vanuit een brede blik adviseert bij veranderingstrajecten en bij vraagstukken in het P&O domein.

Op basis van jouw talent en interesses én in overleg met collega personeelsadviseurs ondersteun je bij ontwikkeltrajecten, zoals de arbeidsmarkt en het zelf organiserend vermogen binnen de organisatie.

Je kunt je goed bewegen in een dynamische, soms hectische omgeving. Je bent initiatiefrijk, beschikt over goede gespreksvaardigheden, mensenkennis, je bent flexibel en klantgericht. In het huidige P&O team werken twee senior personeelsadviseurs, een verzuimconsulent,  een adviseur leren en ontwikkelen en enkele administratief medewerkers. Een enthousiast team met grote inzet en professionaliteit.

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting HRM en meerdere jaren relevante werkervaring.
  • Ervaring met projecten en deze inspirerend kunnen leiden.
  • Dat je een allround P&O’er bent met een generalistische blik die proactief en vernieuwend werkt.

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 60) € 3.196 en € 4.744 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hilda Freije, Manager Bedrijfsbureau, telefoon 078 – 617 23 33. Solliciteer uiterlijk 9 november via het online sollicitatieformulier op  www.werkenbijhetspectrum.nl. De sollicitatiegesprekken staan gepland op 12 november.

Vacature downloaden

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV