Helpende Plus Thuiszorg

Vacaturenummer 6.53.21
Contracturen Diverse contractvormen bespreekbaar
Locatie / Afdeling In diverse Dordtse wijken
Niveau MBO-2

Behaal je medicatie certificaat via Het Spectrum

Afwisselend werk. Altijd je dienst starten samen met je collega’s. Daarna ga je de wijk in, want daar wonen de klanten. In Dordrecht heb jij hebt een vaste route langs de klanten waar jij als helpende in de thuiszorg, zorg verleent.

Wil jij jouw kennis en ervaring uitbreiden? Via Het Spectrum kun je het medicatie certificaat behalen en nog veel meer opleidingen volgen.

Het Spectrum Thuiszorg maakt altijd persoonlijke afspraken met de klant, want we bieden de zorg en ondersteuning die de klant nodig heeft en wenst. Om de goede zorg te kunnen bieden, vinden we de persoonlijke band tussen de klanten en de medewerkers belangrijk. Jij bent daarin een belangrijk onderdeel.

Het Spectrum Thuiszorg werkt vanuit 4 wijkteams in Dordrecht. Elk wijkteam bestaat uit ongeveer 50 zorgcollega’s. Jij start samen met je collega’s vanuit één van de steunpunten: Het Polderwiel, Het Waterwiel, Het Sterrenwiel. Het Theehuis of De Prinsemarij.

Met elkaar starten vanuit zo’n steunpunt zorgt voor een sfeer van verbondenheid en teamgevoel. Voordat je aan je zelfstandige route begint, neem je samen met je collega’s bijzonderheden door. Vervolgens ga je wel zelfstandig aan het werk, maar je staat er niet alleen voor! Je kan altijd bij een collega terecht in geval een moeilijke situatie zich voordoet. Ons streven is dat jij zo veel mogelijk tijd hebt om zorg en aandacht te geven aan de klanten.

Jouw proactieve houding, flexibele inzetbaarheid en positieve instelling zijn goede aanvullingen op het team en dragen bij aan een prettig woon- en leefklimaat van onze klanten. Je toont respect naar klanten en mantelzorgers, je staat open voor hun vragen en wensen en speelt daarop in. Daarvoor zet je jouw goede communicatieve en sociale vaardigheden in.

 • Een mbo-diploma Helpende niveau 2.
 • Een landelijk erkend medicatiecertificaat voor extramurale zorg. Of deze behalen via Het Spectrum.

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

 • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 30) tussen de ‚ā¨ 1.863 en ‚ā¨ 2.631 bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Op basis van jouw beschikbaarheid: een oproepcontract of vaste uren per week.
 • Je dienstverband start voor de duur van een jaar met uitzicht op vast dienstverband.
 • Minimaal 1 vaste vrije dag in de week.

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de wijkmanagers: Maelisa Klein (Sterrenburg), Paul Roodnat (Wielwijk Crabbehof), Yvonne van der Stel (Stadspolders Dubbeldam) of Karin Sprokkereef (Centrum Krispijn) via 078 649 21 11.


(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV