Verpleegkundige Ambulant Team

Vacaturenummer 6.52.21
Contracturen Diverse contractvormen bespreekbaar
Locatie / Afdeling Diverse Dordtse wijken
Niveau MBO-4

Eindelijk echt je vak als verpleegkundige uitvoeren! Jouw verpleegkundige talenten, jouw kennis en ervaring zelfstandig inzetten voor klanten in de Dordtse wijken. Zelfstandig werken en toch altijd je dienst samen met je collega’s opstarten. Jij kunt met jouw deskundigheid het nieuwe Ambulante Team inhoud geven. Samen met je collega Verpleegkundigen van het Ambulante Team lever je 24 uur per dag verpleegkundige zorg. Om goed de balans met jouw privéleven te behouden, ontvang je drie maanden vooraf al je rooster.

Wat ga je doen

Klanten in de wijk willen we zoveel mogelijk zelf hun keuzes laten maken en zoveel als mogelijk zelf laten doen (eigen regie). Jij bekijkt als ervaren professional welke ondersteuning nodig is om die eigen regie te behouden en waar extra hulp gewenst is.
Jij zorgt er bijvoorbeeld voor dat:

 • Klanten eerder naar huis kunnen vanuit het ziekenhuis
 • Klanten langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen met ondersteunende zorg en welzijn

De klanten van Het Spectrum wonen in Dordrecht, dus :

 • jij kunt dichtbij huis werken en
 • ook jouw route blijft in Dordrecht.

Je werkt bij de klanten veelal alleen, maar je bent niet alleen. Je begint jouw dienst vanuit een gezamenlijk steunpunt voor de wijkverpleging in één van de locaties van Het Spectrum. Dan kunt je met je collega’s al aandachtspunten doornemen. Het is dan ook makkelijker om tijdens je route je collega’s te bellen voor kort overleg. Ook belangrijk: jij kunt rekenen op ondersteuning van je leidinggevende.

Vacature Het Spectrum Thuiszorg
 • Opleidingsniveau en werkervaring als Verpleegkundige niveau 4

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

 • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 45) tussen de ‚ā¨ 2.493,- en ‚ā¨ 3.362,- op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring
 • Reistijdenvergoeding
 • Diverse contractvormen zijn bespreekbaar

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Wil je meer weten over dit nieuwe Ambulante Team en wat jij daarvoor kunt betekenen? Bel met Wijkmanagers Paul Roodnat (Wielwijk Crabbehof), Maelisa Klein (Sterrenburg), via 078 649 21 11.


(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV