Helpende kleinschalig wonen

Vacaturenummer 2.41.22
Contracturen 20
Locatie / Afdeling Kleinschalig wonen
Niveau MBO-2

Kleinschalig wonen binnen de ouderenzorg. Als helpende ondersteun je onze bewoners binnen deze woonvorm in huiselijke sfeer. Jij zet de wensen van de bewoners op de eerste plaats. Je geeft zorg en aandacht aan de ouderen vanuit een zorghart.

Op zoek naar een fijne baan als helpende in de zorg? Het Spectrum heeft de juiste werkplek voor jou.

Wat ga je doen

Tijdens jouw diensten help je bij de zorgverlening aan de bewoners van onze kleinschalige woonvorm. Door jou kunnen ze zo lang mogelijk zelfstandig en verantwoord in hun vertrouwde omgeving wonen. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ondersteunen bij lichamelijke zorg. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar je kan ook goed samenwerken met je collega’s van activiteitenbegeleiding en de huishoudelijke dienst.

 • Je bent in het bezit van het mbo-diploma Helpende (niveau 2).
 • Je bent 20 uur in de week beschikbaar.
 • Ervaring in de ouderenzorg is een prĂ©.
 • Voor deze functie is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) nodig. De aanvraagkosten vergoeden wij natuurlijk.
 • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 30) tussen €2.025 en €2.717 bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Een jaarcontract voor 20 uur per week. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan volgt aansluitend een vast contract.
 • Pensioenregeling bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Studieaanbod via GoodHabitz zodat je onbeperkt online kan bijleren over onderwerpen die jou interesseren.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Kooper via m.kooper@hetspectrum.nl of bel naar 078 6172333. Solliciteer via het online sollicitatieformulier op www.werkenbijhetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV