Verzorgende IG – afdeling psychogeriatrie

Vacaturenummer 2.82.22
Contracturen 16-36
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau MBO-3

Als vrienden en familie jou omschrijven zeggen ze dingen als: lief, hartelijk, warm en verzorgend. Herken jij je daarin? Ligt jouw hart bij de zorg voor mensen met dementie? Ben jij een bouwer van een team en pak jij je verantwoordelijkheid? Lees dan verder.

Als Verzorgende IG klopt jouw zorghart voor onze bewoners. Je komt te werken op de afdeling Psychogeriatrische zorg. Daar wonen 38 mensen met een vorm van dementie. Je werkt met een fijn team van ervaren collega’s die onze bewoners op de absolute 1e plaats hebben. Jij hebt een duidelijk beeld van kwaliteit van zorg voor ogen.

Wat ga je doen

Als Verzorgende IG bestaat een groot deel van jouw werkzaamheden uit welzijn. Daarmee bedoelen we een goede en zinvolle daginvulling voor onze bewoners. Hierbij kijken we naar jouw interesses, want als iedereen doet wat ‘ie leuk vindt staan we als zorgteam in onze kracht. Ook bestaan je werkzaamheden uit het verrichten van verzorgende handelingen en ondersteuning bij algemene dagelijkse levensverrichtingen. Je schrijft het zorgplan, begeleidt de bewoners vanuit dit plan en evalueert dit ook. Natuurlijk sta je er niet alleen voor: je werkt samen met een divers team.

 • Je hebt een afgeronde opleiding Verzorgende IG (mbo 3).
 • Je bent tussen 16 en 36 uur beschikbaar.
 • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent het Gedrag). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 40) tussen €2.268,- en €3.159,- bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Je krijgt direct een vast contract.
 • Pensioenregeling bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Wil jij doorgroeien naar verpleegkundige of juist een verdiepende cursus volgen? Dat kan! Laat ons weten waar jouw interesse ligt.
 • Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden en onbeperkt toegang tot online trainingen van GoodHabitz.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Maria Pals of Renaldo van Kallen via telefoonnummer 078-6492111 of mail naar m.pals@hetspectrum.nl of r.v.kallen@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV