Helpende zorg Vreedonk

Vacaturenummer 3.181.23
Contracturen 16-20
Locatie / Afdeling Vreedonk
Niveau MBO-2

Wil jij als helpende aan de slag binnen de ouderenzorg? Heb jij een zorghart en ben je op zoek naar een fijne werkplek? Lees dan verder.

Wij zoeken enthousiaste helpenden die in verpleeghuis Vreedonk aan de slag willen. Vreedonk is recentelijk verbouwd. Het hele pand heeft een update gehad en er zijn in totaal 16 nieuwe en ruime appartementen gebouwd. Ook zijn er balkons en toegang tot de tuin waar de bewoners fijn naar buiten kunnen. Kom je een kijkje nemen?

Wat ga je doen

Als helpende ondersteun je bij de zorgverlening aan de bewoners. Jij vindt het fijn om iets voor mensen met de diagnose dementie te kunnen betekenen. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit persoonsgerichte zorg. Je helpt bij de persoonlijke verzorging, zoals douchen, aankleden en haren kammen. Een Helpende stimuleert de zelfredzaamheid en de zorgverlening verschilt per bewoner. Daarnaast weet jij hoe belangrijk het is om een luisterend oor te zijn en tijd te nemen voor een gesprekje of grapje.

Je signaleert knelpunten op het gebied van gezondheid en welzijn en rapporteert die ook. Bij al je werkzaamheden hou je rekening met de zelfredzaamheid van de bewoner. Je stimuleert en begeleidt de sociale contacten van bewoners. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar je kan ook goed samenwerken met je collegaā€™s van activiteitenbegeleiding en de huishoudelijke dienst.

 • Je bent in het bezit van het diploma Helpende (mbo 2).
 • Jouw beschikbaarheid is tussen de 16 en 20 uur per week. Uren in overleg.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 30) tussen de ā‚¬2.085 en ā‚¬2.798 bruto per maand (per 1 oktober 2023 komt hier 5% bij) op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collegaā€™s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collegaā€™s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Evelien Beekhuizen via telefoonnummer 078-6492111 of stuur een mailtje naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV