Vrijwilliger restaurant

Omschrijving

U vindt het een uitdaging om een bijdrage te leveren in één van onze restaurants en zelfstandig aan de te slag gaan. De restaurants van Het Spectrum zijn een multifunctioneel ruimte voor bewoners van de locatie en omgeving. De doelgroep is 55+ en zelfstandig wonend. Doel van restaurant is een ontmoetingsplek te creëren om zo het sociaal isolement te voorkomen, mensen actief te betrekken bij de maatschappij en elkaar en het langer zelfstandig wonen te bevorderen.

Werktijden

Van 10.00 uur tot 15.00 uur, dagen in overleg.

Werkzaamheden

Als vrijwilliger verwelkomt u de gasten en zorgt u voor een goede sfeer in de Ontmoetingsruimte. Samen met andere vrijwilligers voert u diverse restaurantwerkzaamheden uit zoals het opnemen van bestellingen, het dekken en afruimen van de tafels, het bereiden en serveren van maaltijden en kleine gerechten en het uitvoeren van eenvoudige kassahandelingen. Als er een vergadering of evenement plaatsvindt in de ontmoetingsruimte ondersteunt u bij de cateringwerkzaamheden. Schoonmaakwerkzaamheden behoren ook tot het takenpakket.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gezellige vrijwilligers die sociaal, geduldig, gastvrij en klantvriendelijk zijn. U kunt goed en respectvol omgaan met ouderen en wilt iets betekenen voor uw medemens. U kunt zelfstandig werken en ben in staat uw werkzaamheden met andere vrijwilligers af te stemmen. Als vrijwilliger bent u wekelijks inzetbaar en sluit u aan bij het vrijwilligersoverleg.

Wij bieden

U bent werkzaam in een dynamische omgeving en u heeft een zinvolle uitdaging. U krijgt begeleiding en volgt trainingen of korte scholingen die aansluiten bij uw werkzaamheden. Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor Het Spectrum. Zij zijn op veel plaatsen binnen de organisatie actief.

Meer informatie

et Spectrum heeft meerdere Ontmoetingsruimte. U kunt per locatie contact opnemen met de betreffende medewerker Ontmoetingsruimte. U kunt hen bereiken via het algemene nummer van Het Spectrum: 078 617 23 33.

Het Sterrenwiel: Carla Willems
Het Waterwiel: Johanna de Bruijn
Het Polderwiel: Bianca Pipping
De Prinsemarij: Laura van Willigen

Ga voor deze baan

    Persoonlijke gegevens

    ManVrouw

    Vertel ons meer over jezelf