RESTAURANTVRIJWILLIGER(S) m/v

Omschrijving

Wij zoeken voor De Sterrenlanden enthousiaste vrijwilligers die in ons restaurant Рwaar bewoners met hun familieleden en overige bezoekers komen Рtafels willen dekken voor de lunch, deze willen serveren en afruimen.

Werktijden

U bent minimaal op één doordeweekse dag en/of in het weekend beschikbaar van ongeveer 11.00 tot 14.00 uur.

Werkzaamheden

Wij zoeken voor De Sterrenlanden enthousiaste vrijwilligers die in ons restaurant – waar bewoners met hun familieleden en overige bezoekers komen – tafels willen dekken voor de lunch en de lunch willen serveren.
U overlegt het dagmenu met de gasten en neemt de maaltijdkeuze op. Verder serveert u de maaltijd en drankjes, biedt bezoekers een luisterend oor en biedt, indien nodig, lichte ondersteuning bij de maaltijd, bijvoorbeeld het vlees snijden. U ruimt tafels af, sorteert de afwas op een kar en maakt de tafels schoon.

Wij zoeken

U, als u affiniteit heeft met ouderen, goede sociale en communicatieve vaardigheden heeft, respect heeft voor de medemens, goed kunt samenwerken, de Nederlandse taal goed beheerst, een prima gevoel voor hygi√ęne heeft en representatief bent.

Wij bieden

Een prettige werkomgeving, een samenwerkingsovereenkomst, een tegemoetkoming in de onkosten, duidelijkheid over wat wij van u verwachten en wat u van Het Spectrum mag verwachten.

Meer informatie

Inlichtingen bij Ingrid Looij, medewerkster vrijwilligerswerk De Sterrenlanden, 078 617 23 33 of per e-mail i.looij@hetspectrum.nl.

Ga voor deze baan

    Persoonlijke gegevens

    ManVrouw

    Vertel ons meer over jezelf