Chauffeur PlusBus

Omschrijving

De Plusbus is er voor ouderen, vanaf de leeftijd van 55 jaar, die zelf niet goed in staat zijn om een uitstapje te maken. Zo worden uitjes gemaakt naar een grote stad, museum, markten, bezienswaardigheden en nog veel meer. Voor deze uitjes zoekt Het Spectrum chauffeurs.

Werktijden

In overleg

Werkzaamheden

Een vrijwilliger die het leuk vindt om op stap te gaan met senioren.  U bent er voor ze in de PlusBus en je haalt ze op en brengt ze weer veilig terug naar huis. U bent sociaal vaardig en helpt indien nodig de gasten in en uit de PlusBus. Draait u voor een dag of een halve dag rijden uw hand niet om? Dan zoeken wij u.

Wij zoeken

Een enthousiast, meedenkend persoon. U bent sociaal vaardig en vindt het leuk om een groep mensen een leuke dag te bezorgen. U heeft affiniteit met ouderen, bent klantgericht en gastvrij. U beheerst de Nederlandse taal goed

Ervaring in het rijden met een personenbusje is een pré.

Wij bieden

Een enthousiast team vrijwilligers, samenwerkingsovereenkomst, en een prettige werkomgeving. Als chauffeur mag u kosteloos mee met de uitjes die u begeleidt.

Meer informatie

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Marianne Blinde via  m.blinde@hetspectrum.nl of via 078 654 06 61 (Het Theehuis).

Ga voor deze baan

    Persoonlijke gegevens

    ManVrouw

    Vertel ons meer over jezelf