Gastvrouw / gastheer PlusBus

Omschrijving

De Plusbus is er voor ouderen, vanaf de leeftijd van 55 jaar, die zelf niet goed in staat zijn om een uitstapje te maken. Zo worden uitjes gemaakt naar een grote stad, museum, markten, bezienswaardigheden en nog veel meer. Voor deze uitjes zoekt Het Spectrum enthousiaste gastvrouwen of gastheren.

Werktijden

In overleg

Werkzaamheden

Samen met de chauffeur zorgt u voor een invulling van het dagje uit en zorgt u ervoor dat de dag goed verloopt. U helpt gasten indien nodig bij het in- en uitstappen in de Plusbus en meldt de groep aan bij de plek van bestemming. Naast organisatorische werkzaamheden, bent u ook een sociaal aanspreekpunt voor de groep voor vragen en voor een praatje.

Wij zoeken

Een enthousiast, meedenkend persoon. U bent sociaal vaardig en vindt het leuk om een groep mensen een leuke dag te bezorgen. u heeft affiniteit met ouderen, bent klantgericht en gastvrij. U beheerst de Nederlandse taal goed.

Wij bieden

Een enthousiast team vrijwilligers, samenwerkingsovereenkomst, en een prettige werkomgeving. Als gastheer of gastvrouw mag u kosteloos mee met de uitjes die u begeleidt.

Meer informatie

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Marianne Blinde via  m.blinde@hetspectrum.nl of via 078 654 06 61 (Het Theehuis).

Ga voor deze baan

    Persoonlijke gegevens

    ManVrouw

    Vertel ons meer over jezelf