Vrijwilligers zaterdagmiddag gezocht

Omschrijving

Voor locatie De Sterrenlanden, waar oudere mensen met een lichamelijke handicap (somatische bewoners) en met licht tot zwaar dementerende (psychogeriatrische bewoners) mensen wonen, zijn wij op zoek naar enthousiaste

 

VRIJWILLIGER(S) m/v die willen helpen bij activiteiten op zaterdagmiddag

 

Werktijden

U bent aanwezig van ongeveer 13:30-16:00 uur. U bent minimaal op één zaterdag per maand beschikbaar, bij voorkeur meerdere zaterdagen.

Werkzaamheden

Wij zoeken voor locatie De Sterrenlanden enthousiaste vrijwilligers die bereid zijn om op zaterdag ondersteuning te bieden bij activiteiten voor onze bewoners.

Het gaat om 3 zaterdagen per maand en het betreft wisselende activiteiten.

Het is o.a. uw taak om bewoners, waarvan de meeste met rolstoel/rollator, naar de plaats te transporteren waar de activiteit plaatsvindt. Op die manier kunnen zij genieten van een leuke, ontspannen middag.

 

Wij zoeken

U, als u affiniteit heeft met ouderen, goede sociale en communicatieve vaardigheden heeft, respect heeft voor de medemens, goed kunt samenwerken, de Nederlandse taal goed beheerst, een prima gevoel heeft voor hygiëne heeft en representatief bent.

Wij bieden

Een prettige werkomgeving, een samenwerkingsovereenkomst, een tegemoetkoming in de onkosten, duidelijkheid over wat wij van u verwachten en wat u van Het Spectrum mag verwachten.

 

Meer informatie

Inlichtingen bij Ingrid Looij, medewerkster vrijwilligerswerk De Sterrenlanden. Telefoon 078-6172333, email: i.looij@hetspectrum.nl

 

 

Ga voor deze baan

    Persoonlijke gegevens

    ManVrouw

    Vertel ons meer over jezelf