Fietsvrijwilliger gezocht

Omschrijving

Wat is er nou leuker dan bewegen in de buitenlucht? Gezellig samen te fietsen met iemand die hier niet meer (geheel) toe in staat is! Gezamenlijk genieten van de omgeving. Bent u het hiermee eens? Lees dan zeker verder, want dan is deze vrijwilligersfunctie echt iets voor u!

Werktijden

In overleg

Werkzaamheden

Wij zoeken voor locatie De Sterrenlanden enthousiaste vrijwilligers die met regelmaat (bij voorkeur structureel) met één of meer bewoners willen gaan fietsen. De Sterrenlanden beschikt hiervoor over een speciale duofiets. Dit is een fiets waar je met twee personen op kunt fietsen en waarbij je naast elkaar zit. Het gaat om één op één begeleiding. De route wordt zoveel mogelijk bepaald door de bewoner.

Zo nodig haal je de bewoner op van zijn/haar kamer. Een gezellige sfeer creëren en een praatje maken staat centraal.

Wij zoeken

U, als u affiniteit heeft met ouderen, goede sociale en communicatieve vaardigheden heeft, respect heeft voor de medemens, de Nederlandse taal goed beheerst en in staat bent de duofiets te besturen.

Wij bieden

Een zinvolle tijdsbesteding waarbij je contacten hebt met bewoners en veel waardering krijgt. Een samenwerkingsovereenkomst, een tegemoetkoming in de onkosten, duidelijkheid over wat wij van u verwachten en wat u van Het Spectrum mag verwachten.

Meer informatie

Inlichtingen bij Ingrid Looij, medewerkster Vrijwilligerswerk De Sterrenlanden 078-6172333. Email: i.looij@hetspectrum.nl

Ga voor deze baan

    Persoonlijke gegevens

    ManVrouw

    Vertel ons meer over jezelf