Voorleesvrijwilliger locatie Vreedonk iedere maandagmiddag m/v

Omschrijving

Voor locatie Vreedonk zijn we op zoek naar een enthousiaste Voorleesvrijwilliger die samen met nog een vrijwilliger kan voorlezen aan een groepje dementerende bewoners.

Werktijden

Iedere maandagmiddag van 13.30 uur tot +/- 16.00 uur

Werkzaamheden

U haalt en brengt de bewoners van en naar de afdelingen. Samen met een andere vrijwilliger leest u voor aan een groepje dementerende ouderen.

Wij zoeken

U, als u affiniteit heeft met dementerende ouderen, goede sociale en communicatieve vaardigheden heeft, respect heeft voor de medemens, goed kunt samenwerken, de Nederlandse taal goed beheerst, een prima gevoel voor hygiĆ«ne heeft en representatief bent. Belangrijk is ook dat u geduldig bent en weet wat dementie inhoudt. U heeft een goede “voorleesstem”.

Wij bieden

Een prettige werkomgeving, een samenwerkingsovereenkomst, een aanwezigheidsvergoeding, duidelijkheid over wat wij van u verwachten en wat u van Het Spectrum mag verwachten.

Meer informatie

Voor aanmelding en/of meer informatie kunt u terecht bij Leonie van Houwelingen, medewerkster vrijwilligerswerk Vreedonk. Tel.: 078 6176566. E-mail: l.v.houwelingen@hetspectrum.nl

Ga voor deze baan

    Persoonlijke gegevens

    ManVrouw

    Vertel ons meer over jezelf