Vrijwilliger voor bezoeken bewoners

Omschrijving

In Het Spectrum De Prinsemarij wonen diverse bewoners die graag bezoek ontvangen. Voor hen zoeken we een vrijwilliger die gezellig langsgaat en individueel contact maakt.

Werktijden

In overleg

Werkzaamheden

Het allerbelangrijkste is dat het klikt tussen jou en de bewoner of bewoonster. Daarom ga je pas op bezoek na overleg met de bewoner/ bewoonster en de activiteitenbegeleider. Is er een leuk contact, dan ga je regelmatig langs. Je kunt een praatje maar ook samen iets ondernemen, zoals een wandeling door het park, de winkels aan de overzijde bezoeken of samen koffie drinken in het restaurant.

Wij zoeken

Een gezellige en vriendelijke vrijwilliger. Je kunt met een bewoner in rolstoel wandelen, je kunt goed luisteren en ook zelf een gezellig praatje maken.

Wij bieden

Een prettige werkomgeving, contact met andere vrijwilligers en met de activiteitenbegeleider.
Als je dit vrijwillig gaat doen, krijg je een samenwerkingsovereenkomst waaraan een aanwezigheidsvergoeding is gekoppeld.

Meer informatie

Voor meer informatie of voor een kennismakingsgesprek kun je contact opnemen met activiteitenbegeleider Petra Brand via abdeprinsemarij@hetspectrum.nl of 0612 7158 78.

Ga voor deze baan

Persoonlijke gegevens

ManVrouw

Vertel ons meer over jezelf