Voorzieningen in De Prinsemarij

Om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er diverse voorzieningen in Het Spectrum De Prinsemarij waarvan de bewoners en wijkbewoners gebruik kunnen maken. Zoals:

  • een sfeervol restaurant
  • een knus winkeltje
  • een gezondheidscentrum met onder meer een huisartsen- en een tandartspraktijk
  • een ontmoetingsruimte waar activiteiten voor bewoners en wijkbewoners plaatsvinden
  • de Wijkwinkel en het Sociaal Team. Bij deze faciliteiten kunnen bewoners en wijkbewoners terecht met vragen waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen.

Kortdurend verblijf met zorg

In Het Spectrum De Prinsemarij zijn enkele appartementen bestemd voor kortdurend verblijf met zorg. Hier kunt u verblijven na een ziekenhuisopname wanneer u niet direct naar huis kunt. Bijvoorbeeld omdat u het door lichamelijke klachten tijdelijk thuis zelf niet kunt redden. Meer weten over deze service: lees verder via kortdurend verblijf met zorg.

Stichting Vrienden van Het Spectrum

Ontmoeten en genieten, dat is wat de Stichting Vrienden van Het Spectrum voor de bewoners en klanten van Het Spectrum De Prinsemarij mogelijk wil maken. De vriendenstichting zet zich in om extra comfort en fijne belevenissen te bieden. Zij doen dit onder meer door activiteiten en welzijnsdiensten te sponsoren.

Hiervoor werft de Stichting Vrienden van Het Spectrum financiƫle middelen (giften en donaties). Iedereen die de bewoners en klanten van Het Spectrum een warm hart toedraagt, kan de vriendenstichting helpen.
Lees er meer over de mogelijkheden van de Stichting Vrienden van Het Spectrum.