Vrijwilliger Koopjeshof

Omschrijving

Voor de tweedehandswinkel ‘de Koopjeshof’ op locatie Sterrenlanden, zoeken we een vrijwilliger die goed kan samenwerken, sociaal is en affiniteit heeft met ouderen.

Werktijden

Op dit moment is “De Koopjeshof” geopend op dinsdag- donderdag- en vrijdagmiddag van 13:00-16:30 uur. Graag zouden we de openingsdagen willen uitbreiden naar minimaal vier keer per week, waaronder in elk geval zaterdag/zondag.

Werkzaamheden

Voor de tweedehandswinkel “De Koopjeshof” in Het Spectrum, locatie De Sterrenlanden, zoeken we een vrijwilliger die goed kan samenwerken en het leuk vindt om de volgende werkzaamheden te verrichten:
– Bezoekers te woord staan
– Producten afrekenen
– Sorteren en prijzen van artikelen
– Aanvullen van de winkel
Samen met het team vrijwilligers zorg je ervoor dat de winkel er netjes en aantrekkelijk uitziet voor de bezoekers.

Wij zoeken

Jou, als je affiniteit hebt met ouderen, goede sociale en communicatieve vaardigheden hebt, respect hebt voor de medemens en goed kunt samenwerken.

Wij bieden

Een prettige werkomgeving, een samenwerkingsovereenkomst, aanwezigheidsvergoeding, duidelijkheid over wat wij van jou verwachten en wat jij van Het Spectrum mag verwachten en wij zorgen ervoor dat je goed verzekerd bent en de juiste “begeleiding” krijgt aangeboden om je werk te kunnen verrichten.

Meer informatie

Inlichtingen bij Ingrid Looij, medewerkster vrijwilligerswerk De Sterrenlanden;
E-mail: i.looij@hetspectrum.nl; Telefoon: 06-22018031

Ga voor deze baan

    Persoonlijke gegevens

    ManVrouw

    Vertel ons meer over jezelf