Verpleeghuiszorg in De Sterrenlanden

Omringd door groen en aan de rand van de Biesbosch staat Het Spectrum De Sterrenlanden. Hier wonen op de verpleeghuisafdelingen mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) en mensen met een lichte tot zware vorm van dementie (psychogeriatrie).

Somatiek

De vier afdelingen somatiek bieden ruimte aan 60 bewoners (waarvan een deel revalidatiezorg). U heeft er een eigen kamer met aangrenzende badkamer die u deelt met de bewoner van de naastgelegen kamer. Op de begane grond hebben kamers toegang tot een eigen terras met tuin.

Psychogeriatrie

Op de afdelingen psychogeriatrie kunnen 123 mensen wonen. Er zijn zowel Ć©Ć©n- als tweepersoonskamers en twee kleinschalige woonvormen. Op de Het Spectrum Observatieafdeling kunnen 13 tot 15 mensen tijdelijk verblijven.

Huiskamer

Elke afdeling heeft een eigen huiskamer waar u andere bewoners kunt ontmoeten. Hier komt u ook samen voor de maaltijden en u kunt er deelnemen aan activiteiten.

Duobed

Wanneer je partner naar een verpleeghuiszorgafdeling verhuist, slaap je sinds lange tijd niet meer samen. Om dat samenzijn toch te kunnen bieden, is er het duobed. Zo’n bed klikken we aan een bewonersbed waardoor er een tweepersoonsbed ontstaat op gelijke hoogte.
Het duobed is een succes binnen Het Spectrum De Sterrenlanden. Niet alleen partners maken er gebruik van, ook wanneer (klein)kinderen willen logeren biedt het duobed een fijne oplossing.

Meer informatie over wonen in De Sterrenlanden

Lees onze brochure, bekijk het kostenoverzicht of neem contact met ons op.

Download brochure Kostenoverzicht