Thuiszorg nodig?

Heeft u morgen thuiszorg in Dordrecht nodig? Het Spectrum Thuiszorg De Wielborgh biedt zorg bij u thuis, afgestemd op uw individuele wensen en behoeften. Dagelijks rijden er verschillende thuiszorgteams door de regio om u de juiste zorg te bieden.

Thuiszorg De Wielborgh

De thuiszorg van Het Spectrum biedt hulp thuis bij het wassen, douchen, kousen aantrekken, medische controles, het toedienen van medicijnen, insuline spuiten, huishoudelijke hulp en verpleging thuis.

Thuiszorg aanvragen

Onze thuiszorg is afgestemd op de persoonlijke behoefte van de klant. Omdat we de persoonlijke band tussen klanten en medewerkers belangrijk vinden, bieden we kleinschalige zorg waarin wordt gewerkt met wijkteams.

Dit betekent zoveel mogelijk dezelfde medewerkers over de vloer die bovendien op meerdere gebieden inzetbaar zijn; van het aantrekken van steunkousen tot het geven van een injectie. Het team van de thuiszorg kan ook uw reservesleutel beheren zodat er in geval van nood altijd een hulpverlener naar binnen kan.

Deze thuiszorg bieden we bij u thuis:

Toegang tot zorg

Als u thuiszorg nodig heeft, dan zijn er verschillende manieren om toegang tot zorg te krijgen of thuiszorg aan te vragen. Voor persoonlijke verzorging, verpleging en terminale zorg kunt u contact opnemen met de verpleegkundigen van de Wielborgh. Voor huishoudelijke ondersteuning of begeleiding heeft u een indicatie van de Sociale Dienst Drechtsteden nodig.

Vragen over thuiszorg in Dordrecht?

Heeft u vragen over Het Spectrum Thuiszorg De Wielborgh, neem dan contact met ons op.

Download brochure Algemene voorwaarden

Nieuws en Updates

Nieuws

19 januari: Vanaf 25 januari starten wij met de vaccinatie van bewoners van Vreedonk en De Sterrenlanden. Tijdens het vaccineren …

Nieuws

Vreedonk & De Sterrenlanden Vanaf 25 januari a.s. starten wij met de vaccinatie van bewoners van Vreedonk en De Sterrenlanden. …

Nieuws

In week 4 vaccineren wij de bewoners van Vreedonk en De Sterrenlanden. Om dit voorspoedig te laten verlopen is bezoek …

Nieuws

Helaas zijn de Ontmoetingsruimtes van Het Spectrum in Het Polderwiel, Het Waterwiel en Het Sterrenwiel in verband met de coronamaatregelen nog steeds …