Wil jij werken in de zorg?

Het Spectrum biedt zorg aan ruim 750 ouderen in Dordrecht. Van lichte (thuis)zorg tot palliatieve zorg en alles daar tussenin. Dat doen we in verschillende Dordtse wijken. Ons werk draait om de mensen waar we voor zorgen. We voorzien hen in wat ze nodig hebben.

We doen het met elkaar

Dat doen we met elkaar. Met collega‚Äôs van verschillende teams. Want of je nu ‚Äėin het veld werkt‚Äô of op een ondersteunende plek: samen maken we de zorg.

Wij doen ons best om als jouw werkgever ook goed voor jou te zorgen. We hebben een gezonde werk-privé balans hoog in het vaandel staan. We realiseren ons ook dat juist die balans soms moeilijk te vinden is in de zorg. We zijn betrokken bij jouw persoonlijke situatie en denken graag met je.

Waar je ook zeker van kunt zijn, is een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed salaris. Persoonlijke ontwikkeling vinden we, net als jij, erg belangrijk. Daarom zorgen we voor een uitgebreid opleidingsaanbod.

Door het brede aanbod aan zorg kunnen we je ook garanderen dat je werk afwisselend en uitdagend is. Wil je doorgroeien? Dan bieden we je die mogelijkheid graag.

We zijn, met bijna 1.000 medewerkers en ruim 600 vrijwilligers, een grote en stabiele organisatie. We staan bekend als een warme organisatie met een goede sfeer en hechte teams. Binnen de teams kijken collega‚Äôs naar elkaar om en leven met elkaar mee.

Word jij onze nieuwe collega?

Of twijfel je nog en wil je meer over ons weten?

Heb je nog niet de juiste ervaring of opleiding?
Of is het inmiddels al een tijd geleden dat je in de zorg werkte?

Op alle vragen kunnen wij je antwoord geven.
We ontmoeten je graag. De koffie (of de thee natuurlijk) staat voor je klaar

Informatie en contact Onze vacatures