Wonen met zorg in Dordrecht

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Dat begrijpen we heel goed. Dat lukt alleen helaas niet altijd in het huis waar u nu woont. Daarom biedt Het Spectrum Wonen met zorg in Dordrecht. Dat is zelfstandig wonen met professionele zorg afgestemd op uw behoefte. Dat deze zorg persoonlijk moet zijn en vertrouwd moet voelen, is voor ons vanzelfsprekend.

Wonen met zorg, dichtbij winkels

Wonen met zorg in Dordrecht kan in verschillende locaties van Het Spectrum. Voor welke locatie u ook kiest, er zijn altijd voldoende faciliteiten in de buurt. Verschillende locaties hebben een ontmoetingsruimte. Daar verzorgen we, vaak samen met vrijwilligers, allerlei activiteiten en ontmoet u andere (wijk)bewoners. Enkele locaties hebben zelfs een kapper, pedicure en/of fysiotherapiepraktijk.

Zorg dichtbij

Als u woont met zorg bij Het Spectrum is professionele zorg altijd dichtbij. Dan komen gediplomeerde en betrokken verzorgenden en/of verpleegkundigen bij u thuis. De woonlocaties van Het Spectrum zijn zo ingericht dat u er tot op hoge leeftijd kunt blijven wonen. Ook als er sprake is van een lichamelijke beperking of chronische ziekte (zoals dementie).

LET OP: Het Spectrum heeft vanaf 2024 géén contract meer met zorgverzekeraars Caresq /Aevitae / Eucare voor de ZVW wijkverpleging. Klik hier om meer te lezen over dit besluit en wat dit betekent. 

Wonen met zorg bij Het Spectrum betekent:

  • Uw eigen plek
  • Zelf bepalen hoe uw dag er uitziet
  • Zorg op maat in een vertrouwde omgeving

Wonen met zorg bij Het Spectrum: welkom thuis

Wilt u ook wonen met zorg en bent u nieuwsgierig naar ervaringen van andere mensen die al wonen met zorg bij Het Spectrum? Mevrouw Meijer, meneer Engelen, mevrouw De Ligt , het echtpaar van de Burgt en mevrouw Kroon vertellen hier graag meer over.

Wilt u wonen met zorg?

Neem dan contact op met onze klantenservice.
telefonisch op: 078 799 92 20 of via email: klantenservice@hetspectrum.nl

Meer weten over onze locaties?

Klik dan op onderstaande knop voor een overzicht van alle woonlocaties en faciliteiten.
Gebruik het groene plattegrondje voor uitgebreide informatie per locatie.

Voorzieningen per locatie

Meer weten over wonen bij Het Spectrum?

Neem dan contact op met onze klantenservice.