Ketenzorg

Het Spectrum biedt in Dordrecht ketenzorg aan. Van huishoudelijke ondersteuning, thuiszorg, behandelingen aan huis, kortdurend verblijf (ELV) tot revalidatie en verpleeghuiszorg binnen onze locaties. Uw patiënt ontzorgen we zoveel mogelijk door vroege signalering, minder administratieve rompslomp en regelwerk.
Voor u betekent dit één aanspreekpunt, korte lijnen en snelle opvolging.

Verwijspunt 078

Voor de kortdurende zorg werkt Het Spectrum samen met 6 andere zorgorganisaties via Verwijspunt 078, telefonisch bereikbaar via 078 20 20 300.
Verwijspunt 078 regelt u tijdig de juiste plaatsing van uw  oudere patiënten in de regio Drechtsteden naar een passend en beschikbaar bed voor diverse vormen van kortdurende zorg.
Dit is een unieke samenwerking in de regio die niet alleen zorgt voor de juiste zorg op de juiste plek. Het levert u, als verwijzer, een enorme tijdsbesparing op.

Heeft u meer vragen?

Bel naar de Klantenservice of de Medische Dienst van Het Spectum via 078 799 92 20.
Wij helpen u graag verder.

Het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep zijn per 1 april 2024 samengegaan in Salios. Informatie over de diensten van het (voormalige) Spectrum blijft u in deze periode op deze website vinden. Lees meer over Salios op www.salios.nl