Kom werken voor het Flexbureau

Op zoek naar afwisselend werk binnen de zorg? Kennismaken met verschillende doelgroepen? Wil je een diversiteit aan ervaring opdoen? Of heb je flexibiliteit nodig omdat dat goed bij jou past (bijvoorbeeld vanwege jouw thuissituatie)?Ā Solliciteer dan bij het Flexbureau van Het Spectrum. Er is altijd werk.

Het Spectrum heeft een diversiteit aan werkmogelijkheden voor gekwalificeerd, ervaren en gemotiveerd personeel. Zowel extramuraal (zoals in de thuiszorg) als intramuraal (bijvoorbeeld op een verpleeghuiszorg afdeling). Zeker wanneer je open staat voor diversiteit kun je altijd direct aan de slag. Op deze manier kun je onze organisatie werkend ontdekken en behoort doorplaatsen naar de afdeling van je voorkeur vaak tot de mogelijkheden.

Bepaal zelf je werktijd

Ook qua werkuren kunnen wij je veel flexibiliteit bieden. Bij een 0-uren-contact kun je deels zelf je werkdagen en werktijden bepalen.
Als je liever een contract voor bepaalde uren wilt, zijn je voorkeuren en wensen altijd bespreekbaar.

Wat bieden wij jou?

  • een prettige werksfeer
  • een vergoeding volgens de cao VVT. Lees meer over de arbeidsvoorwaarden.
  • scholingen (deels verplicht) behorende bij je vakgebied

Je bent flexmedewerker, maar voor ons hoor je bij de organisatie en zien we jou als een aanvullende waarde voor de teams.

Kom langs voor een gesprek

Het Flexbureau wil graag met jou in gesprek als je gemotiveerd, gekwalificeerd (minimaal Helpende Zorg en Welzijn niveau 2) bent. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met het Flexbureau via 078 617 23 33.

Stuur een motivatiebrief met cv onder vermelding van FLEXBUREAU via de open sollicitatie.

Solliciteren?

Wil jij werken bij het Flexbureau van Het Spectrum? Stuur ons je motivatiebrief en cv of neem contact op met Natalie van Dijk (waarnemend afdelingsmanager).