Vacatures bij Het Spectrum

Wil jij dichtbij huis werken? In de verpleeghuiszorg met mensen met dementie of somatische aandoeningen? Of wil je graag in de wijk werken, bij de klanten thuis, met jouw eigen route? Wil je graag doorgroeien en/ of doorleren?

Werken en leren
Vacature

Eens in de zoveel tijd komt er zoā€™n superleuke vacature voorbij die je niet kunt laten schieten. Ben jij altijd oplettend en zorgzaam? Wil je het graag gezellig maken voor onze bewoners? Ben jij vriendelijk, gastvrij en geduldig? Kom dan werken als gastvrouw of gastheer in de huiskamer.

VMBO
Dordrecht
Vacature

Werken in de zorg. Jouw hart gaat er sneller van kloppen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging als manager in de zorg? Dan is dit de ideale baan voor jou. Je stuurt een team aan van verschillende medewerkers, van gastvrouwen tot verpleegkundigen.

De Sterrenlanden is een verpleeghuis in Dordrecht waar zorg wordt verleend aan ruim 120 PG bewoners. Daarnaast biedt De Sterrenlanden geriatrische revalidatie, somatische en palliatieve zorg en is er een afdeling observatie.

HBO
Dordrecht
Vacature

Zoek jij een betekenisvolle vakantiebaan in Dordrecht? In de huishouding kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Naast de huishoudelijke taken, vinden de klanten het ook heel gezellig om wat aanspraak te hebben. Zit je in je examenjaar? Dan kun je in mei al aan de slag. Een zinvolle besteding van je extra vrije dagen.

VMBO
Dordrecht
Vacature

Klantenservice bij het Spectrum, bemiddeling en zorg in de dynamische ouderenzorg Vind jij het een uitdagingĀ  om een complexe casus …

HBO
in overleg
De Sterrenlanden
Vacature

Jij houdt van vrijheid en zelfstandigheid. Een baan waarin je zelf je rooster kan bepalen. Met jouw zorghart sta je open voor het werken op verschillende afdelingen. Je krijgt daar energie van. Met jouw inlevend vermogen en je luisterend oor vervul je een belangrijke rol in het leven van de zorgvrager.

MBO-2
Flexpool
Vacature

Voor ons leuke en dynamische team binnen de Sterrenlanden zijn wij op zoek naar jou.
Jij bent inlevend en houdt van een persoonlijke aanpak. Door de verschillende doelgroepen kom je bij ons terecht in een veelzijdige werkomgeving.

HBO
20-32 uur
De Sterrenlanden
Vacature

Als tijdelijk beleidsadviseur algemeen met specialisatie in HR en zorg heb je ervaring met verandertrajecten en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van HR.

HBO
24
Het Spectrum
Vacature

Als wijkverpleegkundige indiceer, coƶrdineer, plan en verleen je zorg aan klanten in de thuissituatie. Je bent er voor de meer complexe zorgsituaties. Door jouw zorg draag je bij aan de kwaliteit van leven van de klant. Daarbij houdt je rekening met de eigen regie en zelfredzaamheid van de klant en neem je het bestaande sociale netwerk mee.

HBO
24-36
Wielwijk & Crabbehof
Vacature

Als Verzorgende IG klopt jouw zorghart voor onze bewoners. Je komt te werken op de afdeling Psychogeriatrische zorg.

MBO-3
16-36
De Sterrenlanden
Vacature

Jij bent Verzorgende IG en hebt je diploma niet zolang geleden behaald. Je werkt graag met mensen met dementie.

MBO-3
16-32
Vreedonk
Vacature

Wij zoeken enthousiaste helpenden die in verpleeghuis Vreedonk aan de slag willen. Vreedonk is recentelijk verbouwd

MBO-2
in overleg
Vreedonk
Vacature

Een nieuwe afdeling, een nieuw team, een nieuw avontuur. Voor onze nieuwe afdeling in verpleeghuis Vreedonk in Dordrecht zoeken wij ervaren Verzorgenden IG.

MBO-3
16-32
Vreedonk
Vacature

Als Verzorgende IG nachtdienst ben je verantwoordelijk voor de zorg voor onze bewoners tijdens de nachtelijke uren.

MBO-3
24-32
Vreedonk
Vacature

Nachtdiensten. Jij vindt ze heerlijk. Je houdt van de afwisselingen de alertheid en weet dat je die onmisbare schakel bent.

MBO-3
in overleg
Thuiszorg