Vacatures bij Het Spectrum

Wil jij dichtbij huis werken? In de verpleeghuiszorg met mensen met dementie of somatische aandoeningen? Of wil je graag in de wijk werken, bij de klanten thuis, met jouw eigen route? Wil je graag doorgroeien en/ of doorleren?

Werken en leren
Vacature

Eindelijk echt je vak als verpleegkundige uitvoeren! Jouw verpleegkundige talenten, jouw kennis en ervaring inzetten voor klanten in Dordrecht.

MBO-4
In overleg
Ambulant team
Vacature

Ben jij een enthousiaste, flexibele en zelfstandig werkende ergotherapeut? Ben je op zoek naar een tijdelijke baan binnen een gezellig en dynamisch team? Wil jij met verschillende doelgroepen (voornamelijk ouderen) werken? Dan zoeken wij jou!

HBO
28
De Sterrenlanden
Vacature

Je bent een kei in het verwerken van tekst en beeld en aanpakken is jouw tweede natuur. Jij weet je …

MBO-4
16
De Sterrenlanden
Vacature

Hup! Eerst de kids naar school brengen. Daarna kan jij naar je werk in je eigen wijk. En je bent weer op tijd klaar om ze te halen.

VMBO
In overleg
In de wijk
Vacature

Ik probeerde laatst mijn eetgewoonten te veranderenā€¦
Maar chips met mes en vork eten is haast niet te doen!

MBO-2
24
De Sterrenlanden
Vacature

Als pedagogisch medewerker verzorg en begeleid je de groep van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Zoek je een werkplek waar een gezellig, familiair gevoel heerst?

MBO-3
0
Kinderdagverblijf De Sterretjes
Vacature

Ben jij de afdelingsmanager voor PG in Het Spectrum De Sterrenlanden? Je stuurt een team aan van circa 40 medewerkers (31 fte) dat zorgt voor 38 bewoners met PG-verpleeghuiszorg. De afdeling bestaat uit 3 woonunits.

Herken jij jezelf in onderstaande speerpunten en vind jij het een uitdaging je medewerkers hierin te coachen?

ā€¢ Kwaliteit van zorg en dagstructuur
ā€¢ Continu verbeteren als filosofie
ā€¢ Persoonlijk eigenaarschap
ā€¢ Optimale kennis op het gebied van PG zorg

Kies je voor Het Spectrum de Sterrenlanden, dan kies je voor een organisatie met een warme werksfeer, waarbij we met elkaar voor de bewoners staan.

HBO
28-32
De Sterrenlanden
Vacature

Als Verpleegkundige verpleeg, verzorg en begeleid je de bewoners. Daarnaast geef je o.a. verpleegkundige adviezen en aanwijzingen aan het zorgteam vanuit een coachende rol waarbij je jouw coƶrdinerende capaciteiten inzet.

MBO-4
uren en alle diensten bespreekbaar!
Vreedonk
Vacature

Dat het werk als Verzorgende IG afwisselend is, hoeven wij jou niet meer uit te leggen. Iedere klant is uniek en het is jouw ambitie om jouw klanten te leren kennen.

MBO-3
uren en alle diensten bespreekbaar
Vreedonk
Vacature

Wil jij je als flexpool helpende aan de slag binnen de ouderenzorg? Maar dan wƩl in een baan waarin je je eigen rooster bepaalt?

MBO-2
0
Flexpool
Vacature

Wil jij in onze flexpool Verzorgende IG aan de slag binnen de ouderenzorg? Maar dan wƩl in een baan waarin je je eigen rooster bepaalt?

MBO-3
0
Flexpool