Vacatures bij Het Spectrum

Wil jij dichtbij huis werken? In de verpleeghuiszorg met mensen met dementie of somatische aandoeningen? Of wil je graag in de wijk werken, bij de klanten thuis, met jouw eigen route? Wil je graag doorgroeien en/ of doorleren?

Werken en leren
Vacature

Als medisch secretaresse variƫren je werkzaamheden van telefoonafhandeling tot medisch secretariƫle, organisatorische en administratieve werkzaamheden.

MBO-3
24
De Sterrenlanden
Vacature

Als verzorgende IG geef je tijdelijke zorg en ondersteuning aan de bewoners binnen kleinschalig wonen binnen De Sterrenlanden.

MBO-3
32
Kleinschalig wonen - De Sterrenlanden
Vacature

Hey fysiotherapeut! Met jouw kennis en vaardigheden maak je het verschil in het leven van onze bewoners en klanten.

HBO
20-32
Het Spectrum
Vacature

Als vakantiekracht huishoudelijke hulp ga je de appartementen van onze bewoners schoonmaken. Jij gaat als vakantiekracht huishoudelijke hulp aan de slag bij Vreedonk.

VMBO
in overleg
Vreedonk
Vacature

Als keukenassistent ga je samen met je collegaā€™s aan de slag in de keuken en soms in het restaurant in Vreedonk. Hier komen bewoners, bezoekers en medewerkers voor een hapje, drankje en gezelligheid.

VMBO
24-28
Vreedonk
Vacature

Als casemanager dementie ben je de centrale contactpersoon. Je begeleidt, ondersteunt, coacht en adviseert je klanten met de diagnose dementie in de thuissituatie.

HBO
24-32
Het Spectrum
Vacature

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een energieke en creatieve activiteitenbegeleider die van aanpakken weet.

MBO-4
21
Vreedonk
Vacature

Deze baan is perfect te combineren met je gezin. Wil je eerst je kinderen naar school brengen? Dat kan! Het aantal uren dat jij werkt is in overleg. Je gaat fijn aan de slag in je eigen wijk. Klinkt dat goed? Lees dan verder.

VMBO
0-14
Thuiszorg
Vacature

Als verzorgende IG in de thuiszorg start je vanuit Ć©Ć©n van onze zorgposten in de wijk. Samen met je vaste collegaā€™s neem je bijzonderheden door voordat je zelfstandig aan de slag gaat.

MBO-3
16-24
Wijk Wielwijk en Crabbehof
Vacature

Als Verzorgende IG klopt jouw zorghart voor onze bewoners. Je komt te werken op de afdeling Psychogeriatrische zorg.

MBO-3
16-36
De Sterrenlanden
Vacature

Wil jij als Verzorgende IG aan de slag binnen de ouderenzorg? Maar dan wƩl in een baan waarin je je eigen rooster bepaalt? Ga jij het liefst aan de slag op diverse afdelingen? Solliciteer dan als Verzorgende IG voor onze flexpool.

Wat ga je doen
Als verzorgende IG geef je zorg en ondersteuning aan de bewoners. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verrichten van verzorgende en licht verplegende handelingen. Je begeleidt de bewoners vanuit het zorgplan. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar je kan ook goed samenwerken met je collegaā€™s en mantelzorgers. Je hebt een duidelijke visie op de zorg die je samen met je collegaā€™s wilt bieden.

Voor wie is de flexpool geschikt?
Voor wie is de flexpool geschikt? Ben jij een zorgmedewerker die graag zelf je rooster bepaalt? Ben jij zorgstudent en wil je alvast ervaring opdoen en jouw kennis in de praktijk brengen? Of ben je pas afgestudeerd en wil je ontdekken welke afdeling het beste bij jou past? Misschien ben je oud-zorgmedewerker en op zoek naar een baan waarin je je passie kwijt kunt? Vraag ons naar de mogelijkheden.

MBO-3
in overleg
Flexpool