Vacatures bij Het Spectrum

Wil jij dichtbij huis werken? In de verpleeghuiszorg met mensen met dementie of somatische aandoeningen? Of wil je graag in de wijk werken, bij de klanten thuis, met jouw eigen route? Wil je graag doorgroeien en/ of doorleren?

Werken en leren
Vacature

Als klantadviseur ben je hét aanspreekpunt voor potentiële en huidige klanten van Het Spectrum die zoeken naar passende zorg en ondersteuning.

HBO
28
De Sterrenlanden
Vacature

Samen met familieleden, artsen en andere collega’s ervoor zorgen dat mensen zelfstandig kunnen blijven wonen, dát is waar jij blij van wordt. Ben jij verzorgende IG en op zoek naar een uitdagende baan met veel zelfstandigheid?

MBO-3
24
Thuiszorg
Vacature

Als contactverzorgende/Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV’er) in team De Prinsemarij werk je in een zelfstandig klein team met een plezierige werksfeer. Een team dat samen verantwoordelijk is voor de kwaliteit van zorg die geleverd wordt.

MBO-3
0-18
De Prinsemarij
Vacature

Wil jij je als helpende inzetten voor ouderen? In een baan waarin je je eigen rooster kunt bepalen en gaat werken op verschillende afdelingen? Kortom: werk dat nooit verveelt.

MBO-2
0
Flex
Vacature

Wil jij als Verzorgende IG aan de slag binnen de ouderenzorg? Maar dan wél in een baan waarin je je eigen rooster bepaalt? Ga jij het liefst aan de slag op diverse afdelingen? Solliciteer dan als Verzorgende IG voor onze flexpool.

MBO-3
0
Flex
Vacature

Kleinschalig wonen binnen de ouderenzorg. Als helpende ondersteun je onze bewoners binnen deze woonvorm in huiselijke sfeer. Jij zet de wensen van de bewoners op de eerste plaats. Je geeft zorg en aandacht aan de ouderen vanuit een zorghart.

MBO-2
20
Kleinschalig wonen
Vacature

Als Verzorgende IG verleen je zorg en biedt je begeleiding aan de klanten van Het Spectrum. Je schrijft en evalueert het zorgplan. Licht verplegende handelingen behoren ook tot jouw takenpakket.

MBO-3
0-18
De Prinsemarij
Vacature

Werken in de zorg. Jouw hart gaat er sneller van kloppen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging als ervaren manager in de zorg? Dan is dit de ideale baan voor jou.

HBO
28
De Sterrenlanden
Vacature

Als pedagogisch medewerker verzorg en begeleid je de groep van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Als invaller werk je tussen 12 en 20 uur per week bij ons kinderdagverblijf.

MBO-3
12-20
Kinderdagverblijf De Sterretjes
Vacature

Ben jij administratief razendsnel en accuraat? En heb je daarbij het talent om overzicht te behouden? Word jij enthousiast van actief meedenken en samenwerken aan de ontwikkeling en professionalisering van een HR-afdeling? Dan hebben wij een mooie functie Medewerker HR voor je.

MBO-4
24
De Sterrenlanden
Vacature

De kinderen naar school, jij gaat naar je werk en bent weer op tijd terug op het schoolplein.
Wil jij als Verzorgende IG aan de slag binnen de ouderenzorg? Maar dan wél als dit goed te combineren is met de kinderen van en naar school brengen? Werken tijdens schooltijden: dat kan bij Het Spectrum. Met een flexibel contract en een rooster dat is afgestemd op de schooltijden van jouw kinderen heeft Het Spectrum de juiste werkplek voor jou.

MBO-3
0
Ouderenzorg Het Spectrum