Vacatures bij Het Spectrum

Wil jij dichtbij huis werken? In de verpleeghuiszorg met mensen met dementie of somatische aandoeningen? Of wil je graag in de wijk werken, bij de klanten thuis, met jouw eigen route? Wil je graag doorgroeien en/ of doorleren?

Werken en leren
Vrijwilligerswerk

Wij zoeken vrijwilligers (m/v) die minder mobiele bewoners van locatie De Prinsemarij bij hun woning willen ophalen, zodat zij hun …

Restaurant locatie De Prinsemarij
Vacature

Zoek je een plek waar jij jouw energie en creativiteit volledig kwijt kan? Binnen een team waarin men graag samenwerkt en elkaars kwaliteiten aanvult? Dan is een functie als activiteitenbegeleider binnen Het Spectrum echt iets voor jou!

MBO-4
21
Vreedonk
Vacature

Je gaat samen met jouw collegaā€™s de functie van beweegagoog verder vormgeven binnen de organisatie. Uiteraard ga je iedere dag aan de gang met het organiseren, coƶrdineren en verzorgen van beweegmomenten voor onze somatische en psychogeriatrische bewoners

MBO-4
20
Sterrenlanden
Vacature

Zoek je een functie waar je in de volle breedte van het HR vak bezig kan zijn? Waar je projecten kan trekken vanuit jouw adviseursrol? Een plek in een organisatie die volop in beweging is en waar je met jouw expertise echt het verschil kan maken? Dan is een functie als Beleidsadviseur HR binnen Het Spectrum echt iets voor jou!

HBO
24-28
Het Spectrum
Vacature

Zoek je een functie waar je voortdurend kunt schakelen tussen strategie, tactiek en
operatie? Een functie waar je collegaā€™s kunt aansturen en coachen? Dan is een functie als HR
Senior HR Adviseur binnen Het Spectrum echt iets voor jou!

HBO
28 - 32 uur per week
Het Spectrum
Vacature

Je helpt onze bewoners met communicatieproblemen (o.a. afasie, dysartrie, gehoor) en dysfagie. Door onderzoek, advies en therapie probeer je taal, spraak en slikken te verbeteren. Daarbij werk je nauw samen met de zorg en de omgeving van de bewoners. Naast onze PG- en somatiekafdelingen ga je ook werken op de revalidatieafdeling.

HBO
18
Sterrenlanden
Vacature

Als casemanager dementie begeleid, verwijs, ondersteun, coach en adviseer je klanten met een dementieel beeld in de thuissituatie. Hun mantelzorgers hebben daarin een centrale positie. Daarnaast signaleer je problemen om vervolgens handelend op te treden.

HBO
32 of 24
Thuiszorg
Vacature

Wijkverpleegkundige gezocht voor de Dordtse wijken Wielwijk en Crabbehof. Een veelzijdige baan die je vooral zelfstandig uitvoert en toch met een team van deskundige collega’s om je heen.

HBO
32 tot 36 uur
Het Spectrum Thuiszorg
Vacature

Eindelijk echt je vak als verpleegkundige uitvoeren! Jouw verpleegkundige talenten, jouw kennis en ervaring zelfstandig inzetten voor klanten in de …

MBO-4
Diverse contractvormen bespreekbaar
Diverse Dordtse wijken
Vacature

Behaal je medicatie certificaat via Het Spectrum Afwisselend werk. Altijd je dienst starten samen met je collegaā€™s. Daarna ga je …

MBO-2
Diverse contractvormen bespreekbaar
In diverse Dordtse wijken
Vacature

Werken in de nacht past bij jou als verpleegkundige? Help je graag mee om het verpleegkundig team voor de thuiszorg …

MBO-4
Diverse contractmogelijkheden bespreekbaar
In diverse Dordtse wijken