Flexpool Verzorgende IG

Vacaturenummer 2.68.24
Contracturen in overleg
Locatie / Afdeling Flexpool
Niveau MBO-3

Ben jij Verzorgende IG en bepaal je graag je eigen rooster?
Of ben je een net afgestudeerde verzorgende IG en wil je ontdekken welke doelgroep het beste bij je past?
Of misschien ben jij een oud-zorgmedewerker, op zoek naar een mooie baan waar je je zorgpassie in kwijt kunt.
Lees dan even verder.

Wat ga je doen

Als verzorgende IG in de flexpool ondersteun je cliënten of bewoners om zoveel mogelijk het leven te kunnen leiden dat ze gewend zijn. Je verricht verzorgende werkzaamheden zoals wassen, aan- en uitkleden, toiletgang en biedt hulp bij de maaltijden. Je verstrekt medicatie en je rapporteert methodisch op doelen en observaties. Je voert de werkzaamheden uit de zorgplannen ordelijk uit en werkt netjes en hygiënisch. Je bent oplettend en signaleert veranderingen in de situatie van je cliënt of bewoner. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar je kan ook goed samenwerken met je collega’s, andere zorgverleners en mantelzorgers.

Je bent bereid om op verschillende locaties te werken en bent alle diensten beschikbaar.

Bij Salios bieden we zowel intramurale zorg als extramurale zorg. Laat je ons weten wat je voorkeur heeft?

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliënten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!
Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliënten én jou als medewerker nog beter te ondersteunen. 

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG (mbo 3) of zit in het 4e jaar MBO Verpleegkundige
 • Heb je ervaring in de ouderenzorg? Dat is super, maar geen vereiste.
 • Je vindt het prima als wij een referentiecheck doen.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 35) tussen de €2.399 en €3.256 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dat komt neer op tussen €15,33 en €20,81 per uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Wat betreft het contract zijn er 2 mogelijkheden:
  • Een flexibel 0-uren contract. Je bepaalt je eigen rooster. Voorkeur voor vaste werkdagen, een vaste vrije dag of liever een avonddienst? Laat het ons weten.
  • Of: Vaste uren. Je wordt voor ongeveer 80% geroosterd door de planner van het flexbureau en verder schrijf je je in op openstaande diensten.
 • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privé belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!
Lees meer op werkenbij.salios.nl

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Inge Plaisier via telefoonnummer 078-6172333 of mail naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV