Werken en leren bij Het Spectrum

Wil jij werken in de zorg? Zoek je een uitdagende omgeving waar jij je kunt ontwikkelen?
Heb je nog niet de juiste ervaring of opleiding? Of is het inmiddels een tijd geleden dat jij in de zorg werkte?
Dan willen wij graag met jou in gesprek. Het Spectrum kan jou een diversiteit aan baan- en opleidingsmogelijkheden bieden.

Werken bij Het Spectrum is werken met plezier en betrokkenheid. Het is afwisselend en je bent direct bezig met het helpen van mensen. Deze Dordtse organisatie heeft circa 1.000 medewerkers in dienst. Zij werken in de verpleeghuiszorg, de wijkverpleging, de huishouding, als praktijkopleider of bij de ondersteunende diensten. Bij ons vind je uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede loopbaanbegeleiding.

Het Spectrum vindt de medewerkers het belangrijkste onderdeel van de organisatie: zij leveren de zorg. Daarom zorgen we ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen, want als jij deskundig, betrokken en gemotiveerd bent, omring je onze bewoners, klanten en gasten met goede zorg. Je hebt allerlei mogelijkheden om werk- en leerervaring op te doen via stages en veelzijdige opleidingen.

Mike ging van de horeca in de zorg. Lees hier zijn inspirerende verhaal. 

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng. De waardering komt ook tot uiting in een jaarlijks personeelsfeest.

Nog meer voordelen

Wanneer je werkt bij Het Spectrum kun je gebruikmaken van het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden. Dit houdt onder meer de uitruil van reiskosten, vakbondscontributie, fiets, laptop of tablet in. Wanneer je in dienst komt, vertellen we jou daar graag meer over.

Wij hebben regelmatig vacatures. Je kunt solliciteren op één van deze vacatures, maar je kunt ook het online sollicitatieformulier invullen of een open sollicitatiebrief sturen.

Wil je meer informatie, dan kun je ook contact opnemen met Recruiter, Daphne Duijvelaar. Je kunt haar bereiken via telefoonnummer 0682 354 980 (maandag, dinsdag of vrijdag) of per mail d.duijvelaar@hetspectrum.nl.

078 617 23 33
poo@hetspectrum.nl
Het Spectrum
t.a.v. afdeling P&O
Postbus 1494
3300 BL Dordrecht