Verzorgende IG thuiszorg De Prinsemarij 10-12 uur

Vacaturenummer 6.204.24
Contracturen 10-12
Locatie / Afdeling De Prinsemarij
Niveau MBO-3

Aan de rand van het Weizigtpark vind je ons sfeervolle woon- en zorgcomplex De Prinsemarij. Hier verlenen wij zorg aan bewoners met een Wet langdurige zorg-indicatie (ZZP4 of ZZP6) en aan cliƫnten in de kortdurend verblijf-appartementen.
 
Wij zoeken een enthousiaste Verzorgende IG of contactverzorgende die 10-12 uur per week ons team wil versterken.

Wat ga je doen

Als verzorgende IG in team De Prinsemarij werk je in een zelfstandig klein team met een plezierige werksfeer. Een team dat samen verantwoordelijk is voor de kwaliteit van zorg die geleverd wordt. Je verleent persoonlijke en medische zorg en biedt begeleiding aan onze bewoners en cliĆ«nten. Je schrijft het zorgplan, signaleert en rapporteert veranderingen en stelt het zorgplan bij waar nodig. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar je werkt ook nauw samen met collegaā€™s, andere zorgprofessionals en familie en mantelzorgers van cliĆ«nten. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en jouw positieve instelling draagt bij aan een prettig woon- en leefklimaat. Je bent flexibel en bereid om, als het een keer niet anders kan, ook andere dan de met jou afgesproken diensten te werken.

Ben je Verzorgende IG en wil je graag de opleiding contactverzorgende volgen? Laat het ons weten. Wij bieden deze opleiding aan.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliƫnten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!
Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliĆ«nten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliĆ«nten Ć©n jou als medewerker nog beter te ondersteunen. 

 • Je hebt het diploma Verzorgende IG (mbo 3) of contactverzorgende.
 • Ervaring in de extramurale zorg? Super!
 • Je bent vanaf eind juli beschikbaar.
 • Jouw beschikbaarheid is 10-12 uur per week. Het aantal uren is bespreekbaar.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT als Verzorgende IG (FWG 35) tussen de ā‚¬2.399 en ā‚¬3.256 bruto per maand op basis van 36 uur per week.
  Je salaris als contactverzorgende (FWG 40) ligt tussen ā‚¬2.536 en ā‚¬3.502 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Wij bieden de opleiding contactverzorgende aan.
 • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privƩ belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!
Lees meer op werkenbij.salios.nl

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV