Verzorgende IG thuiszorg – opvangtijden

Vacaturenummer 6.229.24
Contracturen 0-16
Locatie / Afdeling Thuiszorg
Niveau MBO-3

Ben jij een moeder of vader en zoek je naast de zorg voor je kinderen een andere uitdaging?

Die hebben we voor jou! Wij zoeken verzorgenden IG voor in de thuiszorg.

Je diensten doordeweeks bestaan uit dag, avond en weekenddiensten. De dagdienst is van 7.30u – 13.00u. Speciaal voor jou aangepast naar de tijden van de kinderopvang.

Wat ga je doen

Als verzorgende IG in de thuiszorg start je vanuit één van onze zorgposten in de wijk. Samen met je vaste collega’s neem je bijzonderheden door.  Je stapt op de fiets of in de auto en verleent zorg bij de mensen thuis. Je hebt affiniteit met ouderen en extramurale zorg. Je houdt van vrijheid in je baan. Zowel zelfstandig als in teamverband werken gaat jou goed af. Je staat er nooit alleen voor, als je vragen hebt kun je telefonisch terecht bij je naaste collega’s. Als verzorgende IG heb je direct contact met cliënten in hun eigen huiselijke omgeving. Door jouw persoonlijke aandacht en zorg kunnen ze zo lang mogelijk verantwoord thuis wonen. Jij bouwt graag een band op jouw cliënten en met familie en de sociale kring. Je vindt het fijn dat je variatie in werkzaamheden hebt, geen dag is hetzelfde.

Het vinden van een goede balans tussen werk en gezin vergt organisatie en planning, maar met de juiste aanpak kun je succesvol zijn in zowel je carrière in de zorg als je rol als ouder.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliënten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!
Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliënten én jou als medewerker nog beter te ondersteunen. 

 • Je hebt het diploma Verzorgende IG (mbo 3).
 • Je hebt een rijbewijs en/of fietst graag.
 • Jouw beschikbaarheid is 0-16 uur per week. (Meer uren bespreekbaar onder bepaalde voorwaarden.)
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 35) tussen de €2.399 en €3.256 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privé belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!
Lees meer op werkenbij.salios.nl

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Mail gerust naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV