Verzorgende IG Vreedonk nieuw team

Vacaturenummer 3.168.24
Contracturen 0-32
Locatie / Afdeling Vreedonk
Niveau MBO-3

Een nieuwe afdeling, een nieuw team. Voor onze nieuwe afdeling in verpleeghuis Vreedonk in Dordrecht zoeken wij Verzorgenden IG.

Werken als verzorgende IG in verpleeghuis Vreedonk in Dordrecht. Een baan waarin je iedere dag van betekenis bent. Je draagt bij aan de zorg van mensen met dementie. Geen dag is hetzelfde, de diversiteit aan bewoners en taken houden het werk boeiend en uitdagend. Met jouw zorg tover je een glimlach op de gezichten van onze bewoners.  

Vreedonk is recentelijk verbouwd. Het hele pand heeft een update gehad en er zijn in totaal 16 nieuwe en ruime appartementen gebouwd. Ook zijn er balkons en toegang tot de tuin waar de bewoners fijn naar buiten kunnen. Kom je een kijkje nemen?

Wat ga je doen

Als verzorgende IG ondersteun je bewoners met dementie om zoveel mogelijk het leven te kunnen leiden dat ze willen en gewend zijn. Je bent verantwoordelijk voor de coƶrdinatie van de zorg van een aantal bewoners. Je bent het aanspreekpunt en een belangrijke schakel tussen de bewoner, familie, mantelzorgers, zorgmedewerkers en behandelaars. Je stelt het zorgplan op en evalueert die ook. Je verricht ADL- en verzorgende werkzaamheden, verstrekt medicatie en begeleidt en stimuleert bewoners bij het behouden van de zelfredzaamheid. Het komende jaar gaan we toewerken naar open PG: open afdelingen voor bewoners die deze vrijheid aankunnen.

Een nieuw samengesteld team brengt nieuwe uitdagingen mee en dat vind jij juist leuk. Je bent van nature een kartrekker en vindt het niet erg dat nog niet alles gestroomlijnd is. Je bent goed in communiceren en samenwerken en zoekt altijd naar een oplossing. Daarbij verlies je nooit de kwaliteit van de zorg uit het oog.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliƫnten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!
Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliĆ«nten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliĆ«nten Ć©n jou als medewerker nog beter te ondersteunen. 

 • Je hebt het diploma Verzorgende IG (mbo 3) of wil dat graag halen.
 • Je bent inzetbaar voor alle voorkomende diensten.
 • Aantal uren per week in overleg.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 35 of 40) tussen de ā‚¬2.399 en ā‚¬3.502 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privƩ belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!
Lees meer op werkenbij.salios.nl

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Evelien Beekmans via telefoonnummer 078-6176566. Of stuur een mail naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV