Verzorgende Nachtdienst PG Dordrecht

Vacaturenummer 2.103.24
Contracturen 16
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau MBO-3

In de nacht is alles anders. Jij weet als geen ander dat je juist in de nacht het grote verschil kunt maken voor mensen met dementie.

Als Verzorgende IG klopt jouw zorghart voor onze bewoners. Je komt te werken op de afdeling Psychogeriatrische zorg. Daar wonen 38 mensen met een vorm van dementie. Je werkt met een fijn team van ervaren collega’s die onze bewoners op de absolute 1e plaats hebben. Jij hebt een duidelijk beeld van kwaliteit van zorg voor ogen. Zoek je als Verzorgende IG afwisselend werk binnen de zorg? Lees dan verder.

Wat ga je doen

Als Verzorgende IG Nachtdienst ben je – hoe kan het ook anders – verantwoordelijk voor de zorg in de nacht. Je kunt goed zelfstandig werken en snel schakelen in de diverse werkzaamheden op de verschillende zorgafdelingen. Je kunt op elk moment met onvoorziene situaties te maken krijgen en neemt dan de juiste beslissingen. Werken in het verpleeghuis in de nacht kan uitdagend zijn, maar kan ook zeer waardevol zijn omdat je een belangrijke rol speelt in het bieden van zorg aan kwetsbare ouderen. Als verzorgende IG in de nachtdienst monitor je de gezondheid van onze bewoners, voer je medische handelingen uit en biedt je emotionele ondersteuning. Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en hebt een positieve instelling die bijdraagt aan een prettig woon- en leefklimaat voor onze bewoners.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de nachtdiensten te combineren met dag- en/of avonddiensten. De uren zijn in overleg bespreekbaar. 

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliënten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!
Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliënten én jou als medewerker nog beter te ondersteunen. 

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG (mbo 3).
 • Werkervaring in een verpleeghuis op een PG-afdeling is een pré.
 • Jouw beschikbaarheid is 16 uur per week.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag nodig (VOG). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 35 of 40) tussen de €2.399 en €3.502 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je hebt één vaste vrije dag per week.
 • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privé belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!
Lees meer op werkenbij.salios.nl

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Marie Louise Thiellier of Karla Vugteveen via 078-6172333 of mail naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV