Helpende zorg en welzijn weekend

Vacaturenummer 2.92.24
Contracturen 8-16 uur
Locatie / Afdeling de Sterrenlanden
Niveau MBO-2

Werken met liefde en passie. Een baan die je voldoening geeft en waar je energie van krijgt. Dat is wat jij wil. Voor ons team op PG 1 zoeken wij een enthousiaste helpende voor de weekenden. Heb jij een groot zorghart voor ouderen met dementie en wil jij ons team versterken? Wij heten je van harte welkom!

Wat ga je doen

Als helpende zorg en welzijn ondersteun je bij de zorgverlening aan de bewoners met de diagnose dementie. Je zult vooral in de weekenden ingezet worden. Jij vindt het fijn om iets voor onze bewoners te kunnen betekenen. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ondersteunen bij lichamelijke zorg. Je helpt bij de persoonlijke verzorging, zoals douchen, aankleden en haren kammen. Hierbij hou je rekening met wat de bewoner zelf nog kan. Je stimuleert de zelfredzaamheid en de zorgverlening verschilt per bewoner.

Ook help je mee aan het welzijn van de bewoners. Met welzijn bedoelen we dat je tijd maakt voor persoonlijke aandacht. Jij weet hoe belangrijk oprechte aandacht is. Je werkt nauw samen met de verpleegkundige en verzorgende. Onmisbaar binnen het team.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliënten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!
Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliënten én jou als medewerker nog beter te ondersteunen. 

 • Je bent in het bezit van het diploma helpende (mbo 2).
 • Je bent in de weekenden beschikbaar.
 • Jouw beschikbaarheid is tussen de 8-16 uur per week. Het aantal uur is in overleg.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 30) tussen de €2.285 en €3.013 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privé belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!
Lees meer op werkenbij.salios.nl

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Chantal Ossewaarde via telefoonnummer 078-6172333 of mail naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV