Zorgstudent vakantiebaan thuiszorg Dordrecht

Vacaturenummer 6.100.24
Contracturen in overleg
Locatie / Afdeling Thuiszorg
Niveau MBO-2

Hey zorgstudent! Een fijn zakcentje verdienen naast je studie? Een waardevolle baan waar je écht het verschil kan maken? Ervaring in de thuiszorg opdoen in de praktijk? Dat kan bij ons.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten die naast hun zorgstudie aan de slag willen als helpende in de wijk. Je hebt een hart voor de zorg en vind het leuk en uitdagend om met ouderen te werken. Je krijgt een vakantiecontract of een nul-urencontract en kunt je eigen rooster bepalen.

Zit jij in het derde jaar van de opleiding Verzorgende IG, derde- of vierdejaar van mbo-verpleegkunde, hbo-v of volg je de studie Geneeskunde? Kom dan gezellig kennismaken en een dienst meelopen.

Wat ga je doen

Als zorgstudent in de thuiszorg start je vanuit één van onze zorgposten in de wijk. Samen met je collega’s neem je bijzonderheden door voordat je zelfstandig aan de slag gaat. Voor vragen kun je terecht bij je leidinggevende. Ons streven is dat jij zo veel mogelijk tijd hebt om zorg en aandacht te geven aan onze klanten. Je hebt affiniteit met ouderen en extramurale zorg. Zowel zelfstandig als in teamverband werken gaat jou goed af. Je beschikt natuurlijk over goede communicatieve en sociale vaardigheden en jouw positieve instelling draagt bij aan een prettig woon- en leefklimaat voor de klanten. Je bent flexibel en bereid om in alle diensten te werken.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliënten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!
Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliënten én jou als medewerker nog beter te ondersteunen. 

 • Jij bent lekker bezig met je studie Verzorgende IG 3e jaar, derde- of vierdejaars mbo-verpleegkunde of hbo-v. Of misschien volg je de studie Geneeskunde.
 • We ontvangen graag je aftekenlijst zodat we kunnen beoordelen welke zorgtechnische handelingen je hebt.
 • Geen ervaring? Geen probleem! Wij vinden motivatie minstens zo belangrijk.
 • Het aantal uren dat je werkt per week is in overleg.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 25-35) tussen de €2.285 en €3.256 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dat komt neer op tussen €14,61-€20,81 bruto per uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een vakantiecontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we daarna de mogelijkheid tot een 0-urencontract.
 • Wil je langer dan 6 weken aan de slag bij Salios? Dat is mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden via solliciteren@hetspectrum.nl.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privé belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!
Lees meer op http://werkenbij.salios.nl

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met recruiters Annemiek Vermeulen, 0645712884 of Eline Bakelaar, 0651063294 of mail naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV