Helpende extramurale zorg Stadspolders

Vacaturenummer 6.250.24
Contracturen 20
Locatie / Afdeling Wijk Stadspolders
Niveau MBO-2

Jij biedt het liefst zorg aan mensen in hun vertrouwde omgeving. Wil jij 20 uur per week aan de slag als helpende in de thuiszorg in de wijk Stadspolders in Dordrecht? Lees dan verder.

Wat ga je doen

Tijdens jouw diensten in de extramurale zorg help je bij de zorgverlening. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ondersteunen bij lichamelijke zorg. Om goede zorg te kunnen bieden, vinden we de persoonlijke band met je klanten belangrijk. Je bent daarin voor ons een onmisbare schakel. Jouw zorg draagt er aan bij dat je onze klanten zo lang mogelijk zelfstandig en verantwoord in hun vertrouwde omgeving kunnen wonen.

Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar je kan ook goed samenwerken met je collegaā€™s. Je helpt mee aan het welzijn van de bewoners. Met welzijn bedoelen we dat je tijd maakt voor persoonlijke aandacht. Ook bieden we je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in je werk. Wil je cursussen volgen? Of misschien doorgroeien naar Verzorgende IG? Dat is mogelijk bij Het Spectrum.

 • Je bent in het bezit van het diploma Helpende (mbo 2).
 • Je hebt je medicatiecertificaat behaald. Nog niet behaald en wil je die wel graag hebben? Geen probleem, die kun je bij ons halen als je dat wilt.
 • Je hebt een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer.
 • Je beschikbaarheid is 20 uur per week. Liever meer of minder werken? Laat het ons gerust weten.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 30) tussen de ā‚¬2.285 en ā‚¬3.013 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt 1 vaste vrije dag in de week.
 • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privƩ belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!

Lees meer op werkenbij.salios.nl.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliƫnten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!

Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliƫnten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliƫnten Ʃn jou als medewerker nog beter te ondersteunen.

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Yvonne van der Stel via telefoonnummer: 078-6492111 of mail naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV