Verpleegkundige Ambulant Team Dordrecht

Vacaturenummer 6.224.24
Contracturen in overleg
Locatie / Afdeling Ambulant team
Niveau MBO-4

Zelfstandig werken en beslissingen nemen, verantwoordelijkheid dragen en toch nauw samenwerken met je collega’s. Als ambulant verpleegkundige is het hebben van autonomie in je werk van onschatbare waarde. En ook ken jij de kracht van een goede samenwerking met je collega’s. Past zowel die zelfstandigheid als verbinding met collega’s goed bij je? En wil je jouw verpleegkundige talenten, kennis en ervaring inzetten voor onze cliënten in de Dordtse wijken? Lees dan verder.  

Wat ga je doen

Als ambulant verpleegkundige begin je jouw dienst vanuit een gezamenlijk steunpunt voor de wijkverpleging in één van de locaties van Salios. Je neemt aandachtspunten door met je collega’s, deelt ervaringen en de uitdagingen voor die dienst. Hierna ga je zelfstandig aan de slag. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van (verpleegkundige) zorgverlening en continuïteit van het wonen, de zorg en het welzijn van onze cliënten. Je bewaakt de kwaliteit van zorg en geeft gevraagd én ongevraagd advies aan de organisatie over de operationele aspecten van de zorgkwaliteit.

Je bent het aanspreekpunt van en schakel tussen interne en externe zorgprofessionals.

Bij Salios worden cliënten ondersteund om zoveel mogelijk het leven te kunnen leiden dat ze willen en gewend zijn.

Jij bekijkt als professional welke ondersteuning nodig is om die eigen regie te behouden en waar extra hulp gewenst is.
Jij zorgt er bijvoorbeeld voor dat cliënten eerder naar huis kunnen vanuit het ziekenhuis, of dat cliënten langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen met ondersteunende zorg en welzijn. Samen met je collega’s ambulante team lever je 24 uur per dag verpleegkundige zorg. Om goed de balans met jouw privéleven te behouden, ontvang je drie maanden vooraf je rooster.

 • Jij bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige (mbo 4).
 • Je hebt een BIG-registratie.
 • Het aantal uren per week is in overleg.
 • Je hebt je rijbewijs en eigen vervoer.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 45) tussen de €2.695 en €3.848 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privé belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!

Lees meer op werkenbij.salios.nl.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliënten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!

Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliënten én jou als medewerker nog beter te ondersteunen.

Wil je meer weten over dit ambulante team en wat jij daarvoor kunt betekenen? Stuur een mailtje naar Karin Sprokkereef via k.sprokkereef@hetspectrum.nl of stuur een mailtje naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV