Verzorgende IG extramurale zorg centrum Dordrecht

Vacaturenummer 6.226.24
Contracturen 24
Locatie / Afdeling Wijk centrum
Niveau MBO-3

Samen met familieleden, artsen en andere zorgcollega’s ervoor zorgen dat mensen zelfstandig kunnen blijven wonen, dát is waar jij blij van wordt. Ben jij verzorgende IG en op zoek naar een uitdagende baan met veel zelfstandigheid? Lees dan verder.

Wat ga je doen

Als verzorgende IG start je vanuit één van onze zorgposten in de wijk. Je komt te werken in het mooie centrum van Dordrecht. Samen met je vaste collega’s neem je bijzonderheden door voordat je zelfstandig aan de slag gaat. Voor vragen kun je direct terecht bij één van je collega’s of je leidinggevende. Ons streven is dat jij zo veel mogelijk tijd hebt om zorg en aandacht te geven aan onze klanten. Werken in de thuiszorg betekent veel autonomie en verantwoordelijkheid. Geen enkele dag is hetzelfde. Je hebt affiniteit met ouderen en extramurale zorg. Je beschikt natuurlijk over goede communicatieve en sociale vaardigheden en jouw positieve instelling draagt bij aan een prettig woon- en leefklimaat voor de klanten. Je bent flexibel en bereid om alle diensten te werken.

 • Je hebt het diploma verzorgende IG (mbo 3) in je bezit.
 • Je hebt ervaring in de zorg, bij voorkeur zowel intra- als extramuraal.
 • Een afgeronde opleiding EVV is een pré, maar zeker geen voorwaarde.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Jouw beschikbaarheid is 24 uur per week. Liever meer of minder uren werken? Laat het ons weten.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 35) tussen de €2.399 en €3.256 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privé belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!

Lees meer op werkenbij.salios.nl.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliënten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!

Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliënten én jou als medewerker nog beter te ondersteunen.

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Mail gerust naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV