Zorgstudent helpende-verzorgende bijbaan

Vacaturenummer 2.114.24
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau VMBO

Hey tweedejaars zorgstudent! Een fijn zakcentje verdienen naast je studie? Een waardevolle baan waar je Ć©cht het verschil kan maken? Ervaring in de zorg opdoen in de praktijk? Dat kan bij ons.

Bij verpleeghuis De Sterrenlanden in Dordrecht zijn we op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten die naast hun zorgstudie aan de slag willen in de zorg. Je hebt een hart voor de zorg en vind het leuk en uitdagend om met ouderen met dementie te werken. Je krijgt een nul-urencontract en kunt je eigen rooster bepalen.

Wat ga je doen

Je gaat binnen een verpleeghuis werken met de doelgroep psychogeriatrie. Als zorgstudent bestaan je werkzaamheden uit het verrichten van verzorgende handelingen en ondersteuning bij algemene dagelijkse levensverrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het opstaan, bij de persoonlijke verzorging en bij het aan- en uitkleden. Hiernaast heeft deze baan ook een groot sociaal aspect: het is jouw taak om een luisterend oor te bieden aan de bewoner. Jij vindt het uitdagend om een gesprekspartner te zijn, want dit maakt jouw werk betekenisvol. Je bent alert op het welzijn van onze bewoners en rapporteert hierover.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor: je werkt samen met een divers team. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar je kan ook goed samenwerken met je collegaā€™s en mantelzorgers.

Denk je dat werken in het verpleeghuis saai is? Maar ben je toch wel benieuwd naar deze baan? Een dienst meelopen of een kopje koffie drinken is natuurlijk mogelijk. Laat het ons weten.   

 • Jij zit in het tweede jaar van de opleiding Helpende of Verzorgende IG. Of je volgt de studie mbo-verpleegkunde of hbo-v.
 • Geen ervaring? Geen probleem! Wij vinden motivatie minstens zo belangrijk.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 30) tussen de ā‚¬2.285 en ā‚¬3.013 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dat komt neer op tussen ā‚¬14,61 en ā‚¬19,26 per uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een 0-urencontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privƩ belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!

Lees meer op werkenbij.salios.nl.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliƫnten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!

Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliƫnten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliƫnten Ʃn jou als medewerker nog beter te ondersteunen.

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Mail gerust naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV