Verpleegkundig Specialist

Vacaturenummer 5.182.24
Contracturen 28-36
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau HBO+

Als verpleegkundig specialist werk jij graag in de ouderenzorg. Je ziet het als een uitdaging om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Jouw doortastendheid en enthousiasme is precies waar wij naar op zoek zijn. Je bent graag onder de mensen en houdt ervan om echte verbinding aan te gaan. Past deze veelzijdige functie bij je? Lees snel meer!

Wat ga je doen

In deze zelfstandige rol lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het medisch beleid, zorginnovatie en het verbeteren van de kwaliteit van zorg.  Je bevordert de deskundigheid van het verplegend en verzorgend personeel bij complexe zorgsituaties. Als verpleegkundig specialist coƶrdineer je het zorgproces, je stelt   behandelplannen op en bewaakt deze.

Je maakt deel uit van een enthousiast medisch team van locatie De Sterrenlanden bestaande uit 4 specialisten ouderengeneeskunde, een verpleegkundig specialist en een praktijkverpleegkundige. Locatie de Sterrenlanden heeft een erkenning als opleidingshuis voor zowel de specialist ouderengeneeskunde als de huisarts. Je werkt nauw samen met alle betrokken disciplines, waaronder fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, diƫtisten en de logopedist. Je fungeert als aanspreekpunt voor cliƫnten en naasten. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het team. Je geeft in- en externe scholingen, klinische lessen en instructies op het gebied van specifieke aandoeningen of onderwerpen wanneer dat nodig is.

 • Je hebt een hbo-verpleegkunde diploma, aangevuld met de post hbo-opleiding ā€˜master advanced nursing practiceā€™.
 • Je bent ingeschreven in het Verpleegkundig Specialisten Register.
 • Jouw beschikbaarheid is tussen 28-36 uur per week. Het aantal uur is in overleg.
 • Je hebt enige jaren recente en relevante werkervaring in de ouderenzorg.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 65) tussen de ā‚¬4.370 en ā‚¬6.583 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privƩ belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!

Lees meer op werkenbij.salios.nl.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliƫnten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!

Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliƫnten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliƫnten Ʃn jou als medewerker nog beter te ondersteunen.

Heb je vragen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Geertruid van Merwijk, 1e geneeskundige 078-6172333 of Arjan Heijblom, manager klantenservice, behandeling en inzet via telefoonnummer 06-50183514 of mail naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV