Verzorgende IG kleinschalig wonen – 16 uur

Vacaturenummer 2.91.24
Contracturen 16
Locatie / Afdeling Kleinschalig wonen
Niveau MBO-3

Kleinschalig wonen binnen de ouderenzorg. Als Verzorgende IG ondersteun je onze bewoners binnen deze woonvorm in huiselijke sfeer. Jij zet de wensen van onze bewoners op de eerste plaats. Je geeft zorg en aandacht aan de ouderen vanuit een zorghart.

Ben jij Verzorgende IG en op zoek naar een fijne baan in de avond voor 16 uur per week? Salios heeft de juiste werkplek voor jou.

Wat ga je doen

Tijdens jouw diensten help je bij de zorgverlening aan de bewoners van onze kleinschalige woonvorm. Door jou kunnen ze zo lang mogelijk zelfstandig en verantwoord in hun vertrouwde omgeving wonen. Je werkzaamheden bestaan uit het verrichten van verzorgende handelingen en ondersteuning bij algemene dagelijkse levensverrichtingen. Naast de beste zorg vinden wij persoonlijke aandacht voor onze bewoners erg belangrijk. Even tijd maken voor dat gezellige praatje, een warme glimlach, een kopje thee. Jij weet precies wat we bedoelen. Daarnaast is zelfstandig werken voor jou geen probleem, maar je kunt ook goed samenwerken met je collega’s.

 • Je hebt een afgeronde opleiding Verzorgende IG (mbo 3).
 • Je bent alle diensten beschikbaar.
 • Jouw beschikbaarheid is 16 uur per week.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 35 of 40) tussen de €2.399 en €3.502 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privé belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!

Lees meer op werkenbij.salios.nl.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliënten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!

Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliënten én jou als medewerker nog beter te ondersteunen.

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Maria Pals via telefoonnummer 078-6172333 of mail naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV