HET PARKHUIS, SWINHOVE GROEP EN HET SPECTRUM BUNDELEN HUN KRACHTEN ONDER EEN GLOEDNIEUWE NAAM: SALIOS

Leuk nieuws! Het Parkhuis, Swinhove Groep en Het Spectrum bundelen hun krachten onder een gloednieuwe naam: Salios. Deze naam is niet zomaar tot stand gekomen. Medewerkers kregen de mogelijkheid om mee te denken over deze nieuwe naam. Daar zijn veel creatieve reacties op gekomen! Uiteindelijk is er gekozen voor de naam Salios.ā€Æ 

Bekijk hier de onthullingsvideo 

Update over de fusie
In maart 2023 werd al bekend gemaakt dat het Parkhuis, Swinhove Groep en Het Spectrum voornemens zijn te gaan fuseren. De aankondiging kon rekenen op positieve reacties van binnen en buiten de organisaties. Inmiddels zijn de fusiepartners hard op weg om de benodigde stappen te zetten om deze juridische fusie realiseren. Afhankelijk van de snelheid waarmee de externe procedures kunnen worden doorlopen, streven we naar een fusiedatum van 1 april 2024.