Thuiszorg Dordrecht geen gebroken diensten – VIG

Vacaturenummer 6.221.24
Contracturen 8-32
Locatie / Afdeling Thuiszorg
Niveau MBO-3

Aan de slag als VIG in de thuiszorg in Dordrecht. Maar dan wél als je geen gebroken diensten hebt. Wat dan wel? Gewoon, diensten van 4-8 uur per dag. Laat je ons weten wat jouw voorkeur heeft?

Wat ga je doen

Als Verzorgende IG in de thuiszorg biedt je persoonlijke zorg en ondersteuning aan mensen die dit nodig hebben. Vaak wonen ze in hun vertrouwde omgeving. Je helpt bij de verzorging, beheert medicatie en draagt bij aan het welzijn van cliënten. Je vindt het mooi om een band op te bouwen met cliënten. Geen dag is hetzelfde! Je hebt verschillende cliënten onder je hoede met diverse zorgbehoeften. Dat maakt het werk dynamisch en boeiend, precies waar jij naar op zoek bent.

Werken in de thuiszorg biedt flexibiliteit en vrijheid, wij zoeken dan ook collega’s die het fijn vinden om deze vrijheid en verantwoording te hebben.

We kunnen je een parttime of (bijna) fulltime baan bieden voor 8-32 uur, waarbij een vast contract na een korte periode een mogelijkheid is. We denken graag met jou mee over het aantal werkuren per week, de werkdagen en diensten.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliënten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!
Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliënten én jou als medewerker nog beter te ondersteunen. 

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG (mbo 3) of volgt deze opleiding.
 • Geen diploma? Geen probleem! Bij Het Spectrum zijn opleidingsmogelijkheden. Klik hier om er meer over te lezen.
 • Geen ervaring? Ook geen probleem! We zijn allemaal ergens gestart. Jij zorgt voor onze cliënten, wij zorgen ervoor dat jij de ervaring op een fijne manier opbouwt.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 35) tussen de €2.399 en €3.256 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we (vaak na kortere tijd) de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privé belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!
Lees meer op werkenbij.salios.nl

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur gerust een mailtje naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV