CHAUFFEUR VRIJWILLIGERS m/v

Omschrijving

Wij zoeken voor Het Sterrenwiel enthousiaste vrijwilligers die, met een door Het Spectrum ter beschikking gestelde bus, cliënten van en naar de dagbesteding willen halen en/of brengen. De bus staat geparkeerd bij Het Spectrum De Sterrenlanden aan de Minnaertweg 4 te Dordrecht.

Werktijden

Woensdag en vrijdag in de ochtend van ongeveer 8:30-11:30 uur en/of in de middag van ongeveer 15:00-17:30 uur. U kunt zelf aangeven welk dagdeel u wel/niet beschikbaar bent of wilt zijn.

Werkzaamheden

In Het Sterrenwiel biedt Het Spectrum dagbesteding aan een groep cliënten met beginnende dementie en aan een groep cliënten met lichamelijke beperkingen. De diverse chauffeurs halen de cliënten op om hen naar het Sterrenwiel te brengen, zodat ze aan activiteiten kunnen deelnemen.

Wij zoeken

U, als u in het bezit bent van een geldig rijbewijs, affiniteit heeft met ouderen, goede sociale en communicatieve vaardigheden heeft (Nederlandse taal goed beheersen), respect heeft voor de medemens en fysiek gezond bent.

Wij bieden

Een prettige werkomgeving, een samenwerkingsovereenkomst, een tegemoetkoming in de onkosten, duidelijkheid over wat wij van u verwachten en wat u van Het Spectrum mag verwachten en wij zorgen ervoor dat u goed verzekerd bent en de juiste scholing krijgt aangeboden om uw werk te kunnen verrichten.

Meer informatie

Inlichtingen bij Ingrid Looij, medewerkster vrijwilligerswerk De Sterrenlanden,
078 617 23 33 of per e-mail i.looij@hetspectrum.nl

Ga voor deze baan

    Persoonlijke gegevens

    ManVrouw

    Vertel ons meer over jezelf