Vakantiewerk bij Het Spectrum

Wil jij deze zomer naast vakantie vieren ook wat bijverdienen in een leuke, afwisselende en vooral zinvolle vakantiebaan in Dordrecht?Ā Dan zijn wij op zoek naar jou!

De huishoudelijke ondersteuning verzorgen wij bij klanten in de thuiszorg en binnen enkele eigen locaties. Als vakantiekracht huishoudelijke ondersteuning zorg je er voor dat onze klanten kunnen genieten van een schoon huis. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen zemen en het reinigen van de badkamer en het toilet.

Naast deze werkzaamheden is er natuurlijk ook ruimte om een praatje te maken met de klanten. Je bent een aanpakker en communicatief zeer vaardig. Bovendien vind je het leuk om te werken met ouderen. Je kunt goed zelfstandig werken en prioriteiten stellen.

Jouw inzet is op basis van je opleidingsniveau en werkervaring. Bevalt het goed, dan kun je langer aan Het Spectrum verbonden blijven en heb je mogelijkheden om door te groeien.

Heb je interesse? Bekijk de vacature vakantiekracht huishoudelijke ondersteuning en meld je aan via het sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer informatie?

Bel of mail naar Martin Erkelens via 06-38826732 of m.erkelens@hetspectrum.nl