Wonen met een Plus in Het Sterrenwiel

In Het Sterrenwiel aan het Dalmeijerplein in Sterrenburg is het woonconcept Wonen met een Plus gestart. Dit is een samenwerkingsverband tussen Trivire, FrisFacilitair, Lillyā€™s en Stichting Het Spectrum. Wonen met een Plus zorgt ervoor dat bewoners van Het Sterrenwiel langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Een van de voordelen voor de bewoners van Het Sterrenwiel is dat zij voortaan met vragen en voor advies naar de Plus Consulent kunnen gaan. Deze Plus Consulent ziet ook toe op de schoonmaak, de veiligheid, de spelregels en sfeer in het gebouw.

Ontmoeten

In de vernieuwde ontmoetingsruimte op de begane grond kunnen (wijk)bewoners samenkomen voor allerlei activiteiten. Dagelijks zorgt Lillyā€™s voor verse en gezonde maaltijden, fruit, zuivel, verse sapjes, wraps, belegde broodjes, soepen en frisse salades. Verder is daar een winkeltje met verse bloemen, planten, keramiek, kaarten en cadeauartikelen.

Om dit nieuwe woonconcept Wonen met een Plus in Het Sterrenwiel aan het Dalmeijerplein 80 officieel te starten was er een feestelijk moment. Een bewoner van Het Sterrenwiel legde samen met de vier partijen, Trivire, FrisFacilitair, Lilly’s en Het Spectrum, de puzzelstukken bijeen om samen een geheel vormen.