Hoe zet Het Spectrum de kwaliteitsgelden in?

Cover publicatie Aan het werk in het verpleeghuisWilt u weten hoe Het Spectrum de extra gelden vanuit het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg inzet? In de publicaties  Aan het werk in het verpleeghuis  en in het artikel Eindelijk rust in de huiskamer uit het magazine Zorgvisie kunt u hierover lezen.

Op pagina 28 staat het interview met afdelingsmanager Monique Kooper. Zij vertelt onder meer over de Leerafdeling binnen Het Spectrum De Sterrenlanden. Deze Leerafdeling biedt meer leerlingen tegelijkertijd de gelegenheid om de zorg te leren kennen.

Onder begeleiding van een coach krijgen ze meer zelfverantwoording en dat levert het zorgteam extra handen op. De bewoners van de Somatische afdeling (waar de Leerafdeling is) merken dat zij meer aandacht krijgen.