PostNL schenkt cadeaus aan Het Spectrum

PostNL Pakketten Depot Dordrecht heeft allerlei cadeaus geschonken aan bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden. ā€œNa deze twee bijzondere coronajaren wilden we de ouderen graag verrassenā€, aldus Egbert Schutte van PostNL Pakketten.

ā€œWij mogen elk jaar ideeĆ«n indienen voor de kerstwensboom. PostNL schenkt dan een bedrag om enkele wensen uit te laten komenā€, vertelt Egbert Schutte van PostNL Pakketten. Om dat bedrag te verhogen, vragen zij de pakketbezorgers die in Dordrecht rondrijden ook om een donatie. ā€œDankzij de gulle donaties van deze zelfstandige ondernemers kunnen wij telkens nog meer wensen vervullenā€, aldus Bianca van Heumen-Oordt eveneens van PostNL Pakketten.

Slaaprobot

PostNL Pakketten had aan De Sterrenlanden een wensenlijst gevraagd en kon deze allemaal realiseren. Het duurde alleen langer voordat ze de kerstwensen daadwerkelijk aan de bewoners van De Sterrenlanden konden geven. Schutte: ā€œDe leveringen duurden erg lang, maar nu kunnen we hen dan eindelijk verwennen met cadeaus voor dagbesteding en zingeving.ā€
Hij schonk onder meer slaaphulpmiddelen, zoals een adem-slaaprobot en de slaaphulpen Snurkey en Tranquil Turtle. Deze hulmiddelen geven een gevoel van lichamelijke nabijheid en zorgen voor ontspanning en een gevoel van geborgenheid. Verder kreeg Het Spectrum een geheugenspel en een schapenwollen mof voor koude handen.
Ook enkele medewerkers van Het Spectrum werden verrast met potjes geluk en diverse lekkernijen die waren geschonken door uitzendbureau Timing.
In De Sterrenlanden werden de twee medewerkers van PostNL Pakketten hartelijk ontvangen door nieuwsgierige bewoners.

Tijdens een feestelijk moment schenkt PostNL allerlei cadeaus aan Het Spectrum De Sterrenlanden