Verzorgende IG – afdeling psychogeriatrie 24 uur

Vacaturenummer 2.148.24
Contracturen 24
Locatie / Afdeling de Sterrenlanden
Niveau MBO-3

Voor onze PG-afdeling zoeken wij een zorgzame, enthousiaste en doortastende zorgprofessional. Herken jij je daarin? En ligt jouw hart bij de zorg voor mensen met dementie? Lees dan verder.

Je komt te werken op de afdeling PG-3. Dit is een afdeling waarbij opnieuw gebouwd moet worden aan teamgevoel en kwaliteit. Daarnaast zijn we bezig met het opknappen van de verschillende units, omdat het een oud gebouw is. Er wonen 38 mensen met verschillende vormen van dementie. Denk aan de ziekte van Alzheimer, Lewy Body dementie, vasculaire dementie, fronto-temporale dementie en overige vormen.  Je komt te werken in een team van ervaren collega’s. Zij hebben onze bewoners op de absolute 1e plaats.  Jij hebt een duidelijk beeld van kwaliteit van zorg en teamgevoel voor ogen en geniet ervan deze te verbeteren en te waarborgen.

Wat ga je doen

Als Verzorgende IG bestaat een groot deel van jouw werkzaamheden uit zorg en welzijn. Daarmee bedoelen we passende zorg en een zinvolle dag invulling voor onze bewoners. Je bent eerste contactpersoon van een aantal bewoners, wat betekent dat je verantwoordelijk bent voor de zorg en het welzijn rondom deze bewoners. Contact met de familie en mantelzorgers is een onderdeel van je werkzaamheden. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit het voorbereiden van een MDO, WZD-overleg, artsenvisite en gedragsoverleg. Je schrijft het zorgplan, begeleidt de bewoners vanuit dit plan en evalueert dit ook. Natuurlijk sta je er niet alleen voor: je werkt samen met een divers team.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliënten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!
Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliënten én jou als medewerker nog beter te ondersteunen. 

  • Je hebt een afgeronde opleiding Verzorgende IG (mbo 3).
  • Je bent 24 uur beschikbaar.
  • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent het Gedrag). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
  • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 40) tussen €2.536,- en €3.502,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Je krijgt direct een vast contract.
  • Pensioenregeling bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
  • Wil jij doorgroeien naar verpleegkundige of juist een verdiepende cursus volgen? Dat kan! Laat ons weten waar jouw interesse ligt.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privé belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!
Lees meer op werkenbij.salios.nl

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Karla Vugteveen via telefoonnummer 078-6172333 of mail naar k.vugteveen@hetspectrum.nl

 

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

    Persoonlijke gegevens

    meneermevrouw

    Upload je motivatiebrief

    Upload je CV