Huishoudelijk ondersteuner in de wijk

Vacaturenummer 6.302.24
Contracturen in overleg
Locatie / Afdeling Thuiszorg
Niveau VMBO

Deze baan is perfect te combineren met je gezin. Het aantal uren dat je werkt is in overleg. Hou rekening met dat je start met een contract van 0-14 uur per week.

Hup! Eerst de kids naar school brengen. Daarna kan jij naar je werk in je eigen wijk. En je bent weer op tijd klaar om ze van school te halen. Klinkt dat goed? Lees dan verder.

Een schoon en fris huis, daar word jij blij van. Onze klanten ook. Je gaat bij mensen thuis schoonmaken en huishoudelijke taken doen.

Wat ga je doen

Als huishoudelijk ondersteuner heb je een heel belangrijke taak. Doordat jij je klanten helpt kunnen ze zolang mogelijk thuis wonen.

Je bespreekt met je klant wat je gaat doen die dag en in welke volgorde. Je vindt het leuk om een band op te bouwen.

Wat voor soort werk ga je doen? Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de woonkamer (stof afnemen, stofzuigen, dweilen), de keuken, het reinigen van de badkamer en het toilet.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliƫnten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!
Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliĆ«nten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliĆ«nten Ć©n jou als medewerker nog beter te ondersteunen. 

 • Je kunt je goed en begrijpelijk verstaanbaar maken in het Nederlands en je kunt ook goed in het Nederlands je verslag schrijven.
 • Je bent op een aantal doordeweekse dagen (maandag tot en met vrijdag) beschikbaar om te werken in de ochtend en/of middag. Daarnaast ben je eventueel ook beschikbaar in vakantieperiodes.
 • Een referentiecheck is voor jou geen probleem.
 • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent het Gedrag). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform Salaris Hulp bij het Huishouden tussen de ā‚¬13,52 en ā‚¬16,49 per uur. Dat is tussen ā‚¬2.116 en ā‚¬2.581 bruto per maand (op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we daarna de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Pensioenregeling bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Diverse scholing- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privƩ belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!
Lees meer op werkenbij.salios.nl

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Martin Erkelens via telefoonnummer 06-38826732 of mail naar m.erkelens@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV