Vakantiewerk huishouding ouderenzorg Dordrecht

Vacaturenummer 6.291.24
Contracturen in overleg
Locatie / Afdeling Thuiszorg
Niveau Geen diploma vereist

Zoek jij een betekenisvolle vakantiebaan in Dordrecht? In de huishouding in de wijk kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Naast de huishoudelijke taken, vinden de klanten het ook heel gezellig om wat aanspraak te hebben.

Als je in je examenjaar zit kun je in mei al aan de slag.

Deze baan is van maandag t/m vrijdag tussen 8.00u – 17.00u. Je kan kiezen voor de ochtend, middag of allebei. Voor €13,52 per uur kan je aan de slag in eigen stad. Ben jij een echte aanpakker? Lees dan verder.

Wat ga je doen

Een schoon en fris huis, daar word jij blij van. Onze klanten ook. Je gaat bij mensen thuis huishoudelijke taken doen. Doordat jij klanten helpt kunnen ze zolang mogelijk thuis wonen.

Je bespreekt met je klant wat je gaat doen die dag en in welke volgorde. Je bent respectvol en houdt rekening met de wens van de klant.

Wat voor soort werk ga je doen? Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de woonkamer (stof afnemen, stofzuigen, dweilen), de keuken, het reinigen van de badkamer en het toilet.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliënten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!
Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliënten én jou als medewerker nog beter te ondersteunen. 

  • Je kunt je goed en begrijpelijk verstaanbaar maken in het Nederlands en je kunt ook goed in het Nederlands je verslag schrijven.
  • Je bent op doordeweekse dagen (maandag tot en met vrijdag) beschikbaar om te werken in de ochtend en/of middag.
  • Aantal uren per week is in overleg.
  • Een referentiecheck is voor jou geen probleem.
  • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent het Gedrag). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
  • Je salaris ligt conform Salaris Hulp bij het Huishouden rond de €13,52 bruto per uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Je krijgt een vakantiecontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we daarna de mogelijkheid tot een 0-urencontract.
  • Wil je langer dan 6 weken aan de slag bij Salios? Dat is mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden via solliciteren@hetspectrum.nl.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privé belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!
Lees meer op werkenbij.salios.nl

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Martin Erkelens via telefoonnummer 06-38826732 of mail naar solliciteren@hetspectrum.nl.  

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

    Persoonlijke gegevens

    meneermevrouw

    Upload je motivatiebrief

    Upload je CV