Verzorgende IG thuiszorg dementie

Vacaturenummer 6.225.24
Contracturen in overleg
Locatie / Afdeling Thuiszorg dementieroute
Niveau MBO-3

Deze functie van Verzorgende IG in de dementieroute in de thuiszorg is alles behalve standaard. Maatwerk en nieuwe oplossingen zijn nodig om nu én in de toekomst de zorg aan huis te leveren die nodig is. Met jouw specialisme in dementie vind je aansluiting bij de wensen en behoeften van de klant en mantelzorgers in de omgang met cognitieve problemen. Wij noemen dit een PLUSroute. Hierdoor kan je snel inspelen op veranderingen.

Om goede zorg te kunnen bieden, vinden we de persoonlijke band tussen jou en je klanten belangrijk. Jij

bent daarin voor ons een onmisbare schakel. Je komt te werken in één van onze thuiszorgteams waar je zelfstandig aan het werk gaat, maar je staat er nooit alleen voor. Je werkt nauw samenenmet vaste collega’s, de wijkverpleegkundigen, GVP-ers, de casemanagers en de routeplanners. Hierdoor kan je altijd bij een collega terecht wanneer het even moeilijk wordt. Periodiek multidisciplinair overleg maakt hier onderdeel van uit.

Wat ga je doen

We starten samen vanuit één van onze steunpunten de dienst. Samen de klokken gelijk zetten, delen hoe iedereen er bij zit, praktische zaken bespreken en oplossen én op pad. Met zo’n start ervaar je de sfeer van verbondenheid en van teamgevoel. Als Verzorgende IG Thuiszorg heb je een proactieve houding en een positieve instelling. Je bent flexibel en empathisch. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliënten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!
Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliënten én jou als medewerker nog beter te ondersteunen. 

  • Je beschikt over het diploma verzorgende IG (mbo 3).
  • Je hebt ervaring of affiniteit met zorg voor mensen met de diagnose dementie.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
  • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
  • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 35) tussen de €2.399 en €3.256 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je hebt één vaste vrije dag per week.
  • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
  • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
  • Een divers aanbod van verschillende opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privé belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!
Lees meer op werkenbij.salios.nl

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Maelisa Klein via telefoonnummer 078-6492111 of mail naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

    Persoonlijke gegevens

    meneermevrouw

    Upload je motivatiebrief

    Upload je CV