Wijkverpleegkundige Wielwijk & Crabbehof

Vacaturenummer 6.288.24
Contracturen 24-32
Locatie / Afdeling Thuiszorg
Niveau HBO+

Als wijkverpleegkundige indiceer, coördineer, plan en verleen je zorg aan klanten in de thuissituatie. Je bent er voor de meer complexe zorgsituaties. Door jouw zorg draag je bij aan de kwaliteit van leven van de klant. Daarbij houdt je rekening met de eigen regie en zelfredzaamheid van de klant en neem je het bestaande sociale netwerk mee.

Je hebt een eigen wijk, maar bent ook onderdeel van een team.
Je dienst start altijd samen met je collega’s vanuit één van de steunpunten van Salios. Dan zet je de klokken gelijk, deel je met elkaar hoe iedereen erbij zit, los je praktische zaken op én ga je op pad. Met zo’n start ervaar je de sfeer van verbondenheid en van teamgevoel. Door samenwerken en je collega’s te coachen lever je met jouw team kwalitatief hoogwaardige zorg.

Naast deze regierol ben je een samenwerkingspartner van de klant, diens naasten, de sociale omgeving, de wijkteams en andere zorgprofessionals binnen de zorgketen. Er is veel vrijheid om je werk zelfstandig te doen.

Als wijkverpleegkundige weet jij het overzicht en de rust te bewaren wanneer het nodig is. Je past jouw kennis en ervaring toe en draagt dit over aan anderen. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliënten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!
Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliënten én jou als medewerker nog beter te ondersteunen. 

  • Een afgeronde opleiding HBO Verpleegkundige (niveau 5) en je bent BIG geregistreerd.
  • Je hebt enige jaren recente en relevante werkervaring in de ouderenzorg.
  • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent Gedrag) De aanvraag regelen wij en de kosten krijg ja natuurlijk vergoed.
  • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 50) tussen de €3.013 en €4.370 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt 237,4 vakantie uren (o.b.v. een 36-urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
  • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
  • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privé belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!
Lees meer op werkenbij.salios.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met wijkmanager Paul Roodnat (Wielwijk- Crabbehof) via 078 649 21 11.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

    Persoonlijke gegevens

    meneermevrouw

    Upload je motivatiebrief

    Upload je CV