Club van 100 Vrienden van Hospice de Patio

Om ook op termijn in de groeiende behoefte te voorzien en de doelen van de stichting Vrienden van Hospice De Patio te realiseren, is veel geld nodig. Daarvoor is in 2007 de Club van 100 opgericht. Dankzij bedrijven en personen uit Dordrecht en omgeving kan de stichting structureel over voldoende middelen beschikken. Dankzij de inkomsten van de Club van 100 kan de stichting onder meer de training en opleiding van de vrijwilligers van Hospice De Patio bekostigen.

Wie zich aanmeldt voor deze Club van 100 verbindt zich voor een termijn van (minimaal) drie jaar aan een jaarlijkse donatie van  (minimaal) € 100,-. In ruil daarvoor vermeldt de stichting geversnaam op het bord ‘Club van 100’ in de hal van de hospice.

Overheid

De overheid stimuleert het schenken aan goede doelen met een interessante regeling. De overheid vergoedt namelijk schenkingen per notariële akte tot een maximum van 52 procent.

Informatie en aanmelding

Wij voegen u graag toe als lid van de Club van 100. Stuur ons een bericht voor meer informatie via info@vriendenvandepatio.nl.